Αρχική Νέα 3ήμερο αφήγησης παραμυθιών στον Παραμυθοπλάστη!

3ήμερο αφήγησης παραμυθιών στον Παραμυθοπλάστη!

Παραμύθια και ιστορίες που έχουν να κάνουν με το πέρασμα από τη μια εποχή στην άλλη και τον κύκλο της ζωής από έμπειρους αφηγητές-παιδαγωγούς στον Παραμυθοπλάστη, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Παρασκευή 21/01: «Κόκκινη κλωστή δεμένη»
Η τέχνη της υφαντικής, μια τέχνη παλιά και με ιδιαίτερη σημασία. Ποιος είναι ο ρόλος των ρούχων λοιπόν; Ντύνουν μόνο το σώμα ή μήπως φανερώνουν κι άλλα μυστικά; Τα παραμύθια τι σχέση έχουν με όλα αυτά;
Παναγιώτα Κολοκυθά (παιδαγωγός, αφηγήτρια, μουσειοπαιδαγωγός)

Σάββατο 22/01: «Δυνατά και Σιγανά»
Με συντροφιά τον ήλιο θα ταξιδέψουμε ψηλά στον ουρανό κι εκεί θα φτιάξουμε τα δικά μας μουσικά όργανα για να τον συνοδεύσουμε στο ταξίδι του!
Ευτυχία Σταυράκη (δασκάλα κιθάρας και μουσικοκινητικής αγωγής)

Κυριακή 23/01: «Παραμυθοπεράσματα». Παράσταση Αφήγησης
Περάσματα παραμυθιών, μπλέκουν με τα περάσματα των εποχών κι αν φοβάσαι να περάσεις; Πώς θέλεις να το ξεπεράσεις; Πανώριες, θεριά και τολμηροί εφοβήθηκαν κι αυτοί μα σαν έφτασ’ η ώρα είπαν θα το κάνω τώρα! Κι έτσι έγιναν στ’ αλήθεια τα δικά μας παραμύθια!
Αφήγηση, επιμέλεια κειμένου: Παναγιώτα Κολοκυθά (παιδαγωγός, αφηγήτρια, μουσειοπαιδαγωγός)

Ηλικίες: 3 – 12 ετών
Ώρες απογευματινών εργαστηρίων: 18:00- 20:00
Πού: Εργαστήρι έκφρασης και φαντασίας Π Α Ρ Α Μ Υ Θ Ο Π Λ Α Σ Τ Η Σ, Παναγή Τσαλδάρη 17, Περιστέρι, στάση Μετρό Αγ. Αντωνίου
Επικοινωνία: 210 57 74 599, 6973 31 99 71, www.paramythoplastis.gr,


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.