Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια 3ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου

3ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου

Το 3ο Διεθνές Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Τήνου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 ως τις 28 Ιουλίου στην Τήνο (Χώρα, Βώλακας και Πύργος), στην κρίση απαντά με πράξεις λογοτεχνίας. Στο φετινό φεστιβάλ συμμετέχουν 19 συγγραφείς από 14 χώρες:

Πολ Βαντζελίστι (ΗΠΑ), Νίκολας Βερντάν (Ελβετία), Ιρίνα Ρίνα Βίκιρτσακ (Ουκρανία), Φρανσίς Κομπ (Γαλλία), Μαράμ αλ-Μασρί (Συρία), Μάρκο Πογκασάρ (Κροατία), Σάουκι Μπζία (Λίβανος), Ευτυχία Παναγιώτου (Κύπρος), Ρίφαατ Σαλάμ (Αίγυπτος), Αμάλ αλ-Τζουμπουρί (Ιράκ), Ρομέο Τσολάκου (Αλβανία), Νάταλι Χαντάλ (Παλαιστίνη), Μπενσαλέμ Χιμίς (Μαρόκο).

Και απ’ την Ελλάδα οι Γιάννης Ευσταθιάδης, Ιωάννα Καρυστιάνη, Κώστας Κατσουλάρης, Kώστας Μουρσελάς, Βαγγέλης Ραπτόπουλος και Σώτη Τριανταφύλλου.

Η Παρασκευή, 27 Ιουλίου, είναι αφιερωμένη στην Αραβική Ποιητική Άνοιξη, με έξη Άραβες ποιητές από Αίγυπτο, Μαρόκο, Συρία, Λίβανο, Παλαιστίνη και Ιράκ.

Τοπικό χορευτικό συγκρότημα και συγκρότημα από Τηνιακούς μουσικούς θα πλαισιώσουν τις τρεις λογοτεχνικές βραδιές ενώ το Σάββατο, στις 11 το πρωί, θα γίνει συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.