Αρχική InfoTeens Sports 3ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Tae kwon-do (14-17/6)

3ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Tae kwon-do (14-17/6)

Στην Αθήνα στο κλειστό Γήπεδο «Παναγιώτης Γκάζγκας» στο Μετς, πραγματοποιείται- από τις 14 έως τις 17 Ιουνίου 2012- το 3ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Taekwondo 2012, που διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την Ελληνική Ομοσπονδία Taekwondo και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος 310 αθλητές από 38 ευρωπαϊκά κράτη, ενώ περισσότεροι από 5.000 θα είναι συνολικά οι «αθλητικοί τουρίστες», που θα επισκεφθούν την πόλη μας για να συμμετέχουν και να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση.Αξίζει να σημειώσουμε, ότι οι εθελοντές της Αθήνας ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά θετικά στην πρόσκληση του Δήμου Αθηναίων για συμμετοχή και παροχή υπηρεσιών στη διεξαγωγή των αγώνων.Η τελετή έναρξής θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012 στις 17.30. Την έναρξη του Πρωταθλήματος θα κηρύξει ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Την τελετή θα παρουσιάσει ο Αλέξης Κωστάλας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος μπορείτε να βρείτε στο http://www.cityofathens.gr/node/20172


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.