Αρχική Διαγωνισμοί 3 παιδάκια κερδίζουν από ένα εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι της σειράς "Εξυπνούλης" της AS Company

3 παιδάκια κερδίζουν από ένα εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι της σειράς "Εξυπνούλης" της AS Company

Αφιερώστε καθημερινά χρόνο για να παίξετε με το παιδί σας, βοηθώντας την ψυχοκοινωνική του ανάπτυξη, αλλά και για να ενισχύσετε τη μεταξύ σας σχέση.  Παίζοντας με τα εκπαιδευτικά παιχνίδια Εξυπνούλης τα παιδιά μαθαίνουν να παρατηρούν, αναπτύσσουν τη λογική τους σκέψη και εξασκούν τη μνήμη τους μέσα από μια διαδικασία που τα ενθουσιάζει και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον τους. Τα παιδιά ηλικίας από 2 ετών και άνω θα βρουν μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών για να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο. Η μάθηση μέσα από το παιχνίδι είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να προσφέρετε στα παιδιά, γεγονός που πιστοποιείται από σχετικές μελέτες ειδικών παιδαγωγών και ψυχολόγων ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιχνίδια έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία και νηπιαγωγεία.

%ce%b5%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%bf%cf%8d%ce%bb%ce%b7%cf%82-final-4-1

Όλη η σειρά παιχνιδιών είναι προσεκτικά επιλεγμένη και προσεγμένη μέχρι την τελευταία της λεπτομέρεια και φέρει ξεκάθαρη σήμανση ως προς την καταλληλότητα της ηλικίας που απευθύνεται κάθε της παιχνίδι. Τα 3 διαφορετικά χρώματα που θα συναντήσετε στη σήμανση των κουτιών των παιχνιδιών με την πρώτη ματιά υποδεικνύουν την ηλικιακή ομάδα στην οποία απευθύνονται. Σας αποκαλύπτω το μυστικό για να τα θυμάστε από δω και στο εξής ( 2+ Μπλε, 3+ Κίτρινο και 5+ Κόκκινο). Εύκολο δεν είναι;

Γονείς, ανακαλύψτε τα εκπαιδευτικά παιχνίδια Εξυπνούλης που προάγουν τις πρώτες γνώσεις των παιδών και κάντε τους  ένα ανεκτίμητο δώρο! Mε μια ολοκληρωμένη συλλογή  παιχνιδιών που διαρκώς εμπλουτίζεται για να ικανοποιήσει τη δίψα των παιδιών για παιχνίδι αλλά και την ανάγκη των γονέων να ενισχύσουν τις δεξιότητες των μονάκριβων τους,  ο "Εξυπνούλης" θα γίνει ο καλύτερος φίλος και των δικών σας παιδιών!

logo-eksypnoulis_new-2

To δώρο του διαγωνισμού

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε για το παιδάκι σας ένα από τα 3 εκπαιδευτικά παιχνίδια Εξυπνούλης προσφορά της AS Company. Τα παιχνίδια του διαγωνισμού είναιΕξυπνούλης Σχήματα & Χρώματα Εκπαιδευτικό (2+),  Εξυπνούλης το Σώμα μου (4+) και  Εξυπνούλης Πώς ανακυκλώνω (5+).

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 15.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό ια να κερδίσετε για το παιδάκι σας ένα από τα 3 εκπαιδευτικά παιχνίδια Εξυπνούλης προσφορά της AS Company. Τα παιχνίδια του διαγωνισμού είναι, Εξυπνούλης Σχήματα & Χρώματα Εκπαιδευτικό (2+),  Εξυπνούλης το Σώμα μου (4+) και  Εξυπνούλης Πώς ανακυκλώνω (5+).
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 16η Ιανουαρίου θα διεξαχθεί από τo infokids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας. Οι νικητές εκτός Αθηνών ή όσοι επιθυμούν να τους αποσταλεί το δώρο επιβαρύνονται με τα έξοδα αποστολής του δώρου.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.saveandwin.gr,www.jaba.gr

O Διαγωνισμός συγκέντρωσε 2.124 συμμετοχές. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι οι:

Για το παιχνίδι Εξυπνούλης Σχήματα & Χρώματα Εκπαιδευτικό (2+)

1.Ελένη Κυριαζή

Για το παιχνίδι Εξυπνούλης το Σώμα μου (4+)

2. Ευαγγελία Τσαγκά

Για το παιχνίδι Εξυπνούλης Πώς ανακυκλώνω (5+)

3. Μαριάννα Βιτάλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.