Αρχική Βιβλία 39 Στοιχεία, ένα βιβλίο που χρειάζεται τη συμμετοχή σας

39 Στοιχεία, ένα βιβλίο που χρειάζεται τη συμμετοχή σας

39 Στοιχεία, Διαδραστικό Βιβλίο για ΠαιδιάΣτις 30 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το πρώτο από μια νέα σειρά 10 διαδραστικών βιβλίων, καθένα από τα οποία έχει γραφτεί από διαφορετικό συγγραφέα και απευθύνεται σε παιδιά από 8 έως 12 ετών. Τίτλος του πρώτου βιβλίου "Ο Λαβύρινθος των Σκελετών" από τις εκδόσεις Άγκυρα και απ’ ό,τι φαίνεται θα κλέψει τις καρδιές των παιδιών, αφού θα βασίζεται στην ενεργή συμμετοχή τους για την τελική ανακάλυψη των 39 στοιχείων. Tα παιδιά μπορούν να συμμετάσχουν στην εξέλιξη της υπόθεσης με δύο τρόπους: μέσα από τα βιβλία ή παίζοντας και λαμβάνοντας μέρος σε αποστολές στο διαδίκτυο ή απαντώντας σε ερωτήσεις μέσω της ιστοσελίδας www.39clues.gr. Όπως κι αν αποφασίσετε πάντως να παίξετε, το ζητούμενο είναι η διασκέδαση, αλλά και η νίκη, που θα οδηγήσει στην κατάκτηση των βραβείων. Έτσι, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, οι νικητές θα κερδίσουν αναλόγως χρηματικά βραβεία από 50 έως 700 ευρώ ή μια πλήρη σειρά με "Τα κλασικά της Άγκυρας".

Η σειρά προβλέπεται να ολοκληρωθεί με την κυκλοφορία του τελευταίου βιβλίου το 2011, οπότε και θα προβληθεί η ομότιτλη ταινία σε σκηνοθεσία του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η ιστορία
Η ιστορία ξεκινά με το θάνατο της επικεφαλής της οικογένειας, Γκρέις Κέιχιλ και γιαγιάς των δύο ορφανών παιδιών, του 11χρονου Νταν Κέιχιλ και της 14χρονη αδερφής του, Έιμι. Τη μέρα της κηδείας της γιαγιάς, τα παιδιά μαθαίνουν από το μήνυμα που τους αφήνει ότι ανήκουν στην πιο ισχυρή οικογένεια της Γης, μια οικογένεια με τέσσερα παρακλάδια εγκατεστημένα κυρίως στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Μέλη της υπήρξαν κάποια από τα σπουδαιότερα πρόσωπα στην ιστορία της ανθρωπότητας, έστω και αν είχαν διαφορετικό επώνυμο.
Στη διαθήκη της, η γιαγιά αφήνει στους απογόνους της το δικαίωμα να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα εκατομμύριο δολάρια ο καθένας ή να αποδεχτούν την πρόκληση και να ριχτούν στην αναζήτηση 39 στοιχείων που θα τους αποκαλύψουν το μυστικό της παγκόσμιας δύναμης και κυριαρχίας. Οι μικροί ήρωες δέχονται την πρόκληση και η περιπέτεια αρχίζει...
Όμως και οι υπόλοιποι συγγενείς δεν περιμένουν με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι, δημιουργούνται αντίπαλες ομάδες που συναγωνίζονται η μία την άλλη στην αναζήτηση των στοιχείων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Συγγραφέας: Riordan Rick
Εκδόσεις: Άγκυρα
Κατηγορία: Φαντασίας
ISBN: 9789604228300
Ημερομηνία έκδοσης: 30/11/2009

Τιμή: €14,22


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.