Αρχική InfoTeens InfoΓνώση 47 δωρεάν e-books από το Ιστορικό Αρχείο Ελληνικής Νεολαίας

47 δωρεάν e-books από το Ιστορικό Αρχείο Ελληνικής Νεολαίας

Το Ιστορικό Αρχείο Νεολαίας διαθέτει δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή 47 τίτλους βιβλίων σε μορφή PDF κειμένου, σε αρχεία εικόνας (GIF) και σε μορφή σελίδας στο internet (HTML). Τα βιβλία έχουν εκδοθεί στο πλαίσιο των σκοπών του Αρχείου, τη ανάδειξη και την διευρεύνηση ζητημάτων που αφορούν τη νεότητα και την παιδική ηλικία στην Ελλάδα.
Το Ιστορικό Αρχείο Ελληνικής Νεολαίας είναι ένα πρότυπο ερευνητικό και εκδοτικό πρόγραμμα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, που λειτούργησε στο δικό της πλαίσιο κατά τα έτη 1983-1989 και από το 1994, ως φιλοξενούμενο πρόγραμμα στο Ινστιτούτο Νεοελληνικών Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών με χρηματοδότηση της ΓΓΝΓ. Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη της ιστορικής διάστασης των εννοιών νεότητα και παιδική ηλικία, με τη διερεύνηση των μηχανισμών, που καθορίζουν τη σχέση τους με τα δημογραφικά, πολιτισμικά, κοινωνικά και ψυχολογικά συστήματα μέσα στο χρόνο, με διπλό αιτούμενο: τη δυνατότητα αναγωγής τους σε ιστορικές κατηγορίες και τον προσδιορισμό της σημερινής ταυτότητας της ελληνικής νεολαίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.