Αρχική InfoTeens InfoΓνώση Η δημιουργία του ανθρώπινου προσώπου

Η δημιουργία του ανθρώπινου προσώπου

Το Βρετανικό κανάλι BBC one έχει δημιουργήσει τη σειρά Inside the Human Body που παρακολουθούσε την εξέλιξη του ανθρώπου από τη στιγμή της σύλληψής του μέχρι και μετά τη γέννησή του. Στο animation που αναδημοσιεύουμε, θα δείτε πώς διαμορφώνεται το ανθρώπινο πρόσωπο μέσα στη μήτρα. Οι δημιουργοί του βασίστηκαν σε εξετάσεις υπερήχων.

Το video αποκαλύπτει πώς οι διάφοροι τομείς του προσώπου αναπτύσσονται και συνδυάζονται μεταξύ τους, σαν ένα παζλ, μόλις 3 μήνες μετά τη σύλληψη. Ίσως η εικόνα να μην σας φανεί και τόσο ελκυστική. Το βίντεο αποκαλύπτει πώς όλο το πρόσωπο μορφοποιείται με βάση το πάνω χείλος και πιο συγκεκριμένα την περιοχή ανάμεσα στο πάνω χείλος και τη μύτη. Γύρω από αυτό, αναπτύσσεται όλη η δομή του προσώπου του κάθε ανθρώπου και όλων των χαρακτηριστικών εκείνων που τον κάνουν μοναδικό.
Αξίζει να το δείτε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.