Αρχική Διαγωνισμοί 6 παιδιά κερδίζουν από 1 πρόσκληση στο πρόγραμμα του Παιχνιδαγωγείου «Reuse-Reduce-Recycle» (2/4)

6 παιδιά κερδίζουν από 1 πρόσκληση στο πρόγραμμα του Παιχνιδαγωγείου «Reuse-Reduce-Recycle» (2/4)

Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί αναγνώστες ηλικίας 3-6 ετών και 3 παιδιά του Δημοτικού θα κερδίσουν από 1 πρόσκληση για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Reuse-Reduce-Recycle». Το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 από τις 11.30-14.30 και από τις 17:00-19:00 επαναχρησιμοποιούμε και ανακυκλώνουμε συνηθισμένα αντικείμενα που μπορούμε να τα δούμε και αλλιώς! Ελάτε να δημιουργήσουμε τα πιο απίθανα αντικείμενα με υλικά που ήταν ξεχασμένα ή ήμασταν έτοιμοι να αποχωριστούμε.

Για παιδιά Δημοτικού

Φόρα τα ρούχα σου αλλιώς!
Άλλαξε το τζιν σε τσάντα ή το σακίδιό σου σε κασκόλ! Φέρε μαζί σου ένα παλιό ρούχο και έλα να δούμε πώς μπορείς να το φορέσεις όπως ποτέ πριν!
Μπορεί η βιβλιοθήκη να γίνει μια άλλη θήκη;
Κατασκευές με ξύλα που υπήρξαν βιβλιοθήκες ή παπουτσοθήκες και είναι έτοιμα να μεταμορφωθούν σε ό, τι διαλέξει ο καθένας!

Για παιδιά 3-6 χρονών
Με ύφασμα, κόλλα και κλωστή δες τί μπορεί και να συμβεί!
Φέρε μαζί σου ρούχα που δεν φοράς πια για να δούμε πώς θα γίνουν μαγικά!
Μπορείς να φυτέψεις μέσα σε ένα παπούτσι;
Φέρε το πιο παλιό παπούτσι σου κι έλα να κάνουμε πειράματα κηπουρικής!
Μια ιστορία με σχέδια και σχεδία!
Ζωντανή αφήγηση παραμυθιού και ζωγραφική σε ξύλο.


Τιμή: 12€ την ώρα ή 30€ για 3 ώρες

Δ/νση: 25ης Μαρτίου 61, Νέο Ψυχικό
Τηλέφωνο, Φαξ: 210 6724288
Ώρες επικοινωνίας: 12:00-20:00
e-mail: info@paixnidagogeio.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Το infokids σε συνεργασία με το Παιχνιδαγωγείο διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί αναγνώστες ηλικίας 3-6 ετών και 3 παιδιά του Δημοτικού θα κερδίσουν από 1 πρόσκληση για να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Reuse-Reduce-Recycle» με δεκτές συμμετοχές από την Πέμπτη 24 Μαρτίου έως και τηνΤετάρτη 30 Μαρτίου, στις 2.00 μ.μ.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 6 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 6 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για το εργαστήρι του Σαββάτου 2 Απριλίου 2011.
 • Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

  Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
  Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
  Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 6 αριθμούς από το 1 ως το 182 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 6 νικητές.

  Οι τυχεροί νικητές είναι:

  1. Ευγενία Κούρου

  2. Ρούτσος Χρήστος

  3. Ιωάννα Βελετά

  4. Αναστάσιος Ρουμελιώτης

  5. Ιωάννης Τσιαμούρας

  6. Άννα Γιαννακούλη

  Οι νικητές παρακαλούνται να επικοινωνούν με το "Παιχνιδαγωγείο", να αναφέρουν το όνομά τους, το πρόγραμμα «Reuse-Reduce-Recycle», την ηλικία του παιδιού τους καθώς και το όνομα του Infokids.gr.

  Παιχνιδαγωγείο: Τηλέφωνο, Φαξ: 210 6724288, ώρες επικοινωνίας: 12:00-20:00, e-mail: info@paixnidagogeio.gr

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.