7ο Νοσοκομείο ΙΚΑ Αθηνών Ασκληπιός

Καυταντζόγλου 11, Αθήνα | Τηλ.: 210 2022510, Fax: 210 2017924 | Ιστοσελίδα: www.ika.gr/gr/infopages/healthservices/hospital7/home.cfm

Η λειτουργία του 7ου Νοσοκομείου του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ξεκίνησε τον Ιούνιο του 1978, στο χώρο που προϋπήρχε η ιδιωτική κλινική «Ασληπιός». Στο ξεκίνημά του αναπτύσσονται 145 κλίνες σε 4 κλινικές (Παθολογική - Καρδιολογική - Χειρουργική - Νεφρολογική), διαθέτει μονάδα Τεχνητού Νεφρού και 2 εργαστηριακά τμήματα, κλασσικό Ακτινολογικό και Μικροβιολογικό. Για μία 15ετία, με σταθερά βήματα, το Νοσοκομείο αναβαθμίζεται διαρκώς, εμπλουτίζεται με πρωτοπόρα τμήματα (ενδοσκοπικό - βιοψίες ήπατος) και προσφέρει σημαντικό έργο.
Καταξιωμένοι επιστήμονες και γνωστά ονόματα στην ειδικότητά τους, διευθύνουν τις Κλινικές και τα Τμήματά του και ένας μεγάλος αριθμός νέων ιατρών ειδικεύεται και ωριμάζει επιστημονικά σε τούτο το χώρο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.