Αρχική Περιβάλλον 7,23 εκατομμύρια Ιάπωνες δεν θέλουν πυρηνική ενέργεια

7,23 εκατομμύρια Ιάπωνες δεν θέλουν πυρηνική ενέργεια

Με στόχο τη συγκέντρωση 10 εκατομμυρίων υπογραφών, μια νέα πρωτοβουλία στην Ιαπωνία καλεί τους πολίτες να δείξουν την αντίθεσή τους στη χρήση της πυρηνικής ενέργειας. Ήδη 7,23 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ιαπωνία έχουν υπογράψει το σχετικό αίτημα όπως ανακοινώθηκε στο Τόκιο.

Η πρωτοβουλία αυτή, την οποία υποστηρίζουν μεταξύ άλλων ο τιμηθείς με το βραβείο Νόμπελ Ιάπωνας συγγραφέας Κενζάμπουρο Όε, ο συνθέτης και πιανίστας Ριουίτσι Σακαμότο και ο γνωστός για την καταγγελία σκανδάλων δημοσιογράφος Σατόσι Καμάτα, έχει στόχο τη συγκέντρωση 10 εκατομμυρίων υπογραφών ως τα μέσα του Ιουλίου.

Οι εμπνευστές της υποστηρίζουν ότι το 80% του ιαπωνικού πληθυσμού δε θέλει την πυρηνική ενέργεια και ότι ακόμα και χωρίς πυρηνικούς σταθμούς, η παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας μπορεί να καλύψει τις υπάρχουσες ανάγκες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.