Αρχική Νέα 801-801-1177 Θέλεις να μιλήσεις; Τώρα μπορείς…

801-801-1177 Θέλεις να μιλήσεις; Τώρα μπορείς…

Γραμμή-Σύνδεσμος για Παιδιά και ΈφηβουςΕπειδή βοηθάει να μιλάς για τα προβλήματά σου, για όσα απασχολούν την τρυφερή και ευαίσθητη ψυχή σου, αλλά και επειδή είναι πολύ σημαντικό να βρίσκεις ανθρώπους που μπορούν να σε στηρίξουν και να σε ενισχύσουν, δίνοντάς σου φτερά τη στιγμή της αδυναμίας σου, τώρα υπάρχει για σένα η «Γραμμή-Σύνδεσμος», μια τηλεφωνική γραμμή βοήθειας για παιδιά και εφήβους.
Απαντά στον αριθμό 801-801-1177 με κόστος μία αστική μονάδα από όπου και αν τηλεφωνείς. Μπορείς να τηλεφωνήσεις από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 9:30 το πρωί έως τις 8:30 το βράδυ και κάθε Σάββατο από τις 9:30 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι.

Στη «Γραμμή-Σύνδεσμο» εργάζονται παιδοψυχίατροι και ψυχολόγοι, οι οποίοι απαντούν απευθείας στην κλήση σου. Άνθρωποι που ξέρουν να ακούν είναι εδώ για σένα, στηρίζοντάς σε για να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα προβλήματά σου.

Στη «Γραμμή-Σύνδεσμο» μπορείς να τηλεφωνήσεις, όταν νιώθεις την ανάγκη βοήθειας, υποστήριξης ή συμβουλής για θέματα που σε απασχολούν.

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα θέματα για τα οποία τηλεφωνούν παιδιά και έφηβοι στη «Γραμμή-Σύνδεσμο» είναι δυσκολίες στη σχέση με τους γονείς τους, με τους φίλους τους, προβλήματα στην οικογένεια, όπως ο χωρισμός των γονιών, ο θάνατος ενός αγαπημένου προσώπου και άλλα. Σε αυτό τον διαδικτυακό τόπο θα βρεις πληροφορίες σχετικά με αυτά τα θέματα, αλλά μπορείς και να γράψεις σε σύμβουλο για κάτι που σε απασχολεί και να λάβεις άμεσα απάντηση.

Μη διστάζεις, η υπηρεσία είναι ανώνυμη και εμπιστευτική.

Τι μπορείς να περιμένεις από το 801-801-1177;

-κατανόηση
-ψυχολογική υποστήριξη
-αναγνώριση και ανάδειξη των προβλημάτων
-σωστή πληροφόρηση και συμβουλές για άμεση αντιμετώπιση
-πληροφορίες για την αξιοποίηση και άλλων υπηρεσιών ψυχική υγείας, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.