9 χρώματα που θα κάνουν το μπάνιο σας να δείχνει πάντα καθαρό

Βάλτε χρώμα στη ζωή και το μπάνιο σας! Μερικές πινελιές χρώματος μπορούν να μετατρέψουν ένα άσχημο και «βαρετό» μπάνιο στον πιο όμορφο χώρο του σπιτιού!

Εμείς είμαστε εδώ για να σας αποκαλύψουμε τα χρώματα που μπορούν να μεταμορφώσουν το μπάνιο σας και να το κάνουν να δείχνει πιο φρέσκο, πιο φωτεινό και πιο πολυτελές. Όλοι χρειαζόμαστε μια ανανέωση και μια αίσθηση φρεσκάδας στη ζωή μας. Ας ξεκινήσουμε από το μπάνιο μας!

Μαύρο: Αν στο μπάνιο σας κυριαρχεί το λευκό, τότε μερικές μαύρες πινελιές θα το αναβαθμίσουν αμέσως. Βάλτε μαύρο στους τοίχους – από τη μέση και πάνω – και προτιμήστε το επίσης σε μερικές διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Έντονο πράσινο: Φυσικά και δεν θα το βάλετε παντού. Βάλτε το μόνο στον τοίχο γύρω από τον καθρέφτη και στην πόρτα του μπάνιου. Έτσι, οι επισκέπτες σας θα υποψιάζονται τι πρόκειται να δουν πίσω από την κλειστή πόρτα του μπάνιου.

Ανθρακί: Βάψτε τον τοίχο που βρίσκεται πίσω από τον καθρέφτη του μπάνιου στο χρώμα του κάρβουνου. Έπειτα, γεμίστε τον τοίχο με έργα τέχνης (μικρά και πιο μεγάλα). Προσθέστε και τον κατάλληλο φωτισμό και θα έχετε δημιουργήσει το πιο όμορφο μπάνιο!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com – thehomeissue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό, αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.