Αρχική InfoMommy Νέα Aπολαύστε την Όπερα στον κήπο

Aπολαύστε την Όπερα στον κήπο

Όχι, βέβαια, σε οποιονδήποτε κήπο, αλλά σε εκίνον του Μεγάρου Μουσικής, αφού δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους της πόλης να παρακολουθήσουν τις συναυλίες της Λυρικής από τη δροσιά του κήπου, ενώ την ίδια στιγμή θα εξελίσσονται στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης.

Λίγο πριν από την επίσημη έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2011-2012, η Εθνική Λυρική Σκηνή σε συμπαραγωγή με τον ΟΜΜΑ παρουσιάζει στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου 2011, δύο συναυλίες - πρόγευση των όσων θα ακολουθήσουν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλα χορωδιακά από όπερες, μελωδικά αποσπάσματα από οπερέτες καθώς επίσης και μουσική μπαλέτου από την ορχήστρα και την χορωδία της ΕΛΣ στην αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Η πρώτη συναυλία, μάλιστα, θα αναμεταδοθεί ζωντανά στους κήπους του Μεγάρου δίνοντας την ευκαιρία στους Αθηναίους να την παρακολουθήσουν και από ΄κει.

Οι συναυλίες αποτελούν ένα preview των έργων που θα παρουσιαστούν τη νέα περίοδο στο θέατρο Ολύμπια αλλά και στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του ΟΜΜΑ ("Ελιξήριο του Ερωτα" του Ντονιτσέτι "Φάουστ" του Γκουνό, "Χορός Μεταμφιεσμένων" του Βέρντι, "Κρητικοπούλα" του Σπύρου Σαμάρα, "Εύθυμη Χήρα" του Λέχαρκ. α). Την Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΛΣ διευθύνει ο Ισίν Μετίν και συμμετέχουν η υψίφωνος Γωγώ Ηλιοπούλου, η υψίφωνος Μαρία Μητσοπούλου και ο τενόρος Γιάννης Χριστόπουλος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.