Αρχική InfoTeens Νέα Actionteens: Η παρέα της ActionAid μεγαλώνει

Actionteens: Η παρέα της ActionAid μεγαλώνει

Σύντομα ξεκινάει από την ActionAid Ελλάς το πρώτο Παγκόσμιο Δίκτυο Εφήβων, με στόχο να ενώσει συνομήλικους από όλο τον κόσμο. Οι σκέψεις που μας οδήγησαν να αναπτύξουμε τους Actionteens ήταν απλές, αλλά τόσο σημαντικές και συνοψίζονται στα να ακουστεί η φωνή των εφήβων, να προτείνετε λύσεις και δράσεις, να εκφραστείτε δημιουργικά, συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς (video, graffiti, φωτογραφίας, και άλλα), να βοηθήσετε ώστε οι συνομήλικοί σας στις αναπτυσσόμενες χώρες να έχουν πρόσβαση σε νερό, τροφή και εκπαίδευση.
Αν είστε 13 - 18 ετών και επιθυμείτε να γίνετε μέλος των Actionteens και να ξεκινήσετε τη δράση σας στο facebook, αναζητείστε μας στο education.hellas@actionaid.org!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.