Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Age of Empires Online: στα καταστήματα και online από τον Αύγουστο

Age of Empires Online: στα καταστήματα και online από τον Αύγουστο

Το “Age of Empires Online” – το επόμενο κεφάλαιο, της σειράς παιχνιδιών του Age of Empires με τις υψηλότερες πωλήσεις - θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως στις 16 Αυγούστου, στα καταστήματα λιανικής και online στο AgeofEmpiresOnline.com.

Στην έναρξη της κυκλοφορίας του, το παιχνίδι θα διαθέτει δύο από τους μεγαλύτερους αρχαίους πολιτισμούς –τον Ελληνικό και τον Αιγυπτιακό – και θα προσφέρει περισσότερες από 40 ώρες δωρεάν παιχνίδι, όπου θα μπορείτε να παίξετε σε συνεργασία ή ανταγωνιστικά, να κατασκευάσετε και να ανταλλάξετε αντικείμενα και να ανεβείτε επίπεδα.

Καθώς οι παίχτες μεγαλώνουν τις αυτοκρατορίες τους και αναζητούν νέες περιπέτειες, το “Age of Empires Online” θα δίνει τη δυνατότητα για αγορά εντελώς καινούριων πακέτων Premium περιεχομένου (Premium Content Packs).

Τα πάντα, από εντελώς καινούριους πολιτισμούς μέχρι και πακέτα Booster με νέες λειτουργίες στο παιχνίδι και πολλά ακόμα, είναι διαθέσιμα! Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι Age of Empires, με νέες αλληλεπιδράσεις, προσαρμογές και παιχνίδι με πολλούς παίκτες (MMORPG) σε έναν εξελισσόμενο κόσμο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.