Αρχική InfoMommy Νέα Ageless beauty: μοντέλο ετών 90!

Ageless beauty: μοντέλο ετών 90!

Η ηγερία της μόδας Iris Apfel συνεχίζει τολμηρά και δυναμικά παρά τα 90 της χρόνια και δημιουργεί τη νέα σειρά μακιγιάζ Mac για γυναίκες της ηλικίας της!

Το στιλ της έχει αποτελέσει θέμα για βιβλία, εκθέσεις μουσείων κι αποτελεί ζωντανό θρύλο για τους ανθρώπους της μόδας εξαιτίας της έντονης εκκεντρικότητάς της.

Η μοναδική γιαγιά με τα ασημένια μαλλιά και τα τεράστια γυαλιά, γεννημένη Νεοϋορκέζα, φροντίζει πάντα να είναι... ανορθόδοξη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η νέα της σειρά για πολύ ώριμες γυναίκες, δίνει έμφαση στα φωτεινά χρώματα τόσο στα κραγιόν όσο και στα μανό. Οι σκιές έντονες και τολμηρές τραβούν τα βλέμματα.

Σε αντίθεση με πολλές συνομίληκές της, οι προτιμήσεις της διαφέρουν. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας λένε ότι πάντα την ονόμαζαν το σπάνιο πουλί της μόδας που είναι μπροστά από την εποχή του. Η κ.Apfel πιστεύει ότι οι νέοι άνθρωποι σήμερα δείχνουν δραματικοί και οι σταρ είναι ακόμα χειρότεροι! Κι ελπίζει οι γυναίκες άνω των 60 ετών που θα τολμήσουν να φορέσουν τη σειρά της ότι θα κάνουν τη διαφορά... Άλλωστε πιστεύει ότι η ομορφιά δεν έχει ηλικία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.