Αρχική InfoTeens Νέα Aliakmonas River Festival (14-17/7)

Aliakmonas River Festival (14-17/7)

Το Aliakmonas River Festival, διευρύνοντας το μουσικό του περιεχόμενο, επιχειρεί να προσεγγίσει και να συνδυάσει πληθώρα ήχων που θα μας ταξιδέψουν στο πλευρό του ποταμού Αλιάκμονα στο μαγευτικό κόσμο της μουσικής αλλά και της φύσης. Το τετραήμερο 14 έως 17 Ιουλίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν και να απολαύσουν γνωστούς καλλιτέχνες σε μοναδικές συναυλίες. Την πρώτη ημέρα, το festival θα ξεκινήσει υπό τους ήχους Τοπικών Συγκροτημάτων. Την δεύτερη μέρα θα τραγουδήσουν οι Πάνος Μουζουράκης και Ελεονόρα Ζουγανέλη. Την Τρίτη μέρα θα εμφανιστούν οι Monsieur Minimal, Παύλος Παυλίδης και οι LOCOMONDΟ ενώ το Φεστιβάλ θα κλείσει την τελευταία μέρα με τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προαναφερθείσες συναυλίες θα πλαισιώσουν γνωστοί djs του ηλεκτρονικού μουσικού στερεώματος. Επιπροσθέτως, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα λαμβάνουν χώρα δραστηριότητες extreme sports είτε στο νερό είτε στην παραποτάμια περιοχή.

Τιμές εισιτηρίων

1η μέρα : 12 ευρώ * (Πρόγραμμα ημέρας)
2η μέρα : 17 ευρώ * (Πρόγραμμα ημέρας)
3η μέρα : 17 ευρώ * (Πρόγραμμα ημέρας)
4η μέρα : 20 ευρώ * (Πρόγραμμα ημέρας)
4ημέρου: 45 ευρώ **
παιδιά 0-6 ετών: ΔΩΡΕΑΝ
παιδιά απο 6-12 ετών : 10 ευρώ

* Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται : συμμετοχή σε μουσικές εκδηλώσεις και extreme sports

** Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται : συμμετοχή σε μουσικές και άλλες εκδηλώσεις, κατασκήνωση και extreme sports

Προπώληση
Πλατεία Δημαρχείου Βέροιας
SEVEN Βέροιας, Αλεξάνδρειας, Νάουσας, Γιαννιτσών, Έδεσσας


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.