Αρχική InfoTeens Νέα Allou! Fun Park: Enter the Street Culture…

Allou! Fun Park: Enter the Street Culture…

Περισσότερες μέρες γεμάτες μοναδικές εμπειρίες με δυνατή μουσική, πολύ χρώμα, εντυπωσιακές κινήσεις και ατελείωτο χορό. Πού; Στο Allou! Fun Park!

Συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία έως την 1η Μαΐου το street culture event του Allou! Fun Park. Όλοι οι επισκέπτες που θα περάσουν τις πύλες του μεγαλύτερου πάρκου ψυχαγωγίας της χώρας, θα ζήσουν αξέχαστες street culture στιγμές! Graffiti που σε σημαδεύει, battle of the decks που τζαμάρει, dance battles που σε φτιάχνουν, skate για να ξεφύγεις και BMX για άλλα κόλπα!

Και μην ξεχνάτε ότι η street culture εμπειρία συνοδεύεται και από μοναδικά δώρα: Τηλεόραση LG CINEMA 3D, κινητά τηλέφωνα SONY ERICSSON XPERIAΤΜ X8, Nova in a box, Trymax ενεργειακά βραχιόλια, ποδήλατα bmx, skates, και πολλά Allou Day Pass! Η συμμετοχή στην κλήρωση προϋποθέτει … τρελή διασκέδαση αφού συμμετέχουν όλοι όσοι θα παίξουν με Allou! Day Pass ή Allou! Fun Card.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα των δράσεων έχει ως εξής:
Σάββατο 16 – Κυριακή 17 Απριλίου -> Graffiti / dance battles
Κυριακή 24 – Δευτέρα 25 Απριλίου -> dance show / bmx & skate shows
Τρίτη 26 Απριλίου -> Graffiti contest
Πέμπτη 28 Απριλίου -> Longest Move Battle
Παρασκευή 29 Απριλίου -> Dance battle
Σάββατο 30 Απριλίου – Κυριακή 1 Μαΐου -> graffiti / dance / dj sets finals
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ακριβείς ώρες των δράσεων, το πασχαλινό ωράριο λειτουργίας αλλά και τα νέα δρομολόγια του Allou! Fun Bus μπες στο ανανεωμένο www.allou.gr.

Graffiti, dance battles, dj contests και bmx & skate shows,
ως την 1η Μαΐου, μπες στον κόσμο σου. Μπες Allou!

Enter the Street culture, enter Allou! Fun Park


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.