Αρχική Uncategorized Allou! High Dive… αποκλειστικά στο Allou! Fun Park!

Allou! High Dive… αποκλειστικά στο Allou! Fun Park!

Το απόλυτο καταδυτικό show των ρεκόρ Guinness που κόβει την ανάσα έρχεται στο Allou! Fun Park! Η πρώτη επίσημη “βουτιά” θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 21:00 με παρουσιαστές τους Κώστα Φραγκολιά & Γιώργο Λιανό

Στο Allou! Fun Park αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάει ένα μοναδικό show καταδύσεων! Allou! High Dive με happenings και εντυπωσιακές φιγούρες που κόβουν την ανάσα. Το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 21:00 το Allou! Fun Park σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την επίσημη «πρώτη» των παραστάσεων που θα παρουσιάσουν οι Κώστας Φραγκολιάς και Γιώργος Λιανός, ολοκληρώνοντας με ένα υπερθέαμα πυροτεχνημάτων.

Tα καθημερινά καταδυτικά show του Allou! High Dive ξεκινούν από το Σάββατο 18 Ιουνίου, είναι εντελώς δωρεάν για όλους και θα ολοκληρωθούν σε ένα μήνα. Οι επαγγελματίες καταδύτες - performers, θα κάνουν βουτιές από τα 25m σε μία μικρή πισίνα ύψους μόλις 3 μέτρων!

Allou! High Dive - Αντέχεις να το δεις; …μόνο στο Allou! Fun Park! (Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ. Ι. Ρέντης)


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.