Αρχική Περιβάλλον ALMA: Πρωτομαγιάτικη γιορτή λουλουδιών στο Παλαιό Φάληρο (1/5)

ALMA: Πρωτομαγιάτικη γιορτή λουλουδιών στο Παλαιό Φάληρο (1/5)

Έχοντας ως κεντρικό σύνθημα το «Ένα ALMA στο άρμα της Πρωτομαγιάς!» ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ALMA μας καλεί φέτος για πρώτη φορά να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Πρωτομαγιά στο Παλαιό Φάληρο στην είσοδο του Δημοτικού Πάρκου δίπλα στη Μαρίνα Φλοίσβου από τις 10:00 έως τις 22:00.
Ευωδιές και χρώματα της φύσης θα πλημμυρίσουν το περίπτερο του συλλόγου. Υπέροχα γλαστράκια φιλοτεχνημένα από τα παιδιά και τους παιδαγωγούς του συλλόγου, πρωτομαγιάτικα στεφάνια, χρώματα και αρώματα! Ελάτε στη γιορτή των λουλουδιών και αφήστε τις καρδιές σας να ανθίσουν σαν μικρά μπουμπούκια.
Τα έσοδα από το Πρωτομαγιάτικη Γιορτή Λουλουδιών του Συλλόγου θα διατεθούν για τη δημιουργία του πρώτου ξενώνα για παιδιά και νέους με αναπηρία στο Π.Φάληρο. Στηρίξτε την προσπάθειά για ανθίσει το όνειρο των παιδιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.