Αρχική InfoTeens Νέα Amita Motion Music Manager!

Amita Motion Music Manager!

Γίνε εσύ ο manager του αγαπημένου σου καλλιτέχνη και η πορεία του είναι στα χέρια σου! Μέσα από ένα interactive web game που εξελίσσεται στο www.thetikienergeia.gr το κοινό καλείται αρχικά να επιλέξει το Management Team του αγαπημένου του καλλιτέχνη (στην ενέργεια μετέχουν οι Stan, Vegas, Ήβη Αδάμου, Κόκκινα Χαλιά, Μύρων Στρατής και Ελένη Φουρέιρα), το οποίο θα αναλάβει 5 σημαντικές ενέργειες (ανάμεσα τους τη δημιουργία playlist των web concerts, σενάρια για τη δημιουργία video clip και φιλανθρωπικές ενέργειες, οι οποίες και θα υλοποιηθούν από τους 6 καλλιτέχνες). Στόχος των επίδοξων music managers είναι να συγκεντρώσουν μέσα από την επιτυχή επιλογή των ενεργειών που τους έχουν ανατεθεί αλλά και μέσα από την προώθηση στα social media του υλικού που αφορά στους καλλιτέχνες που εκπροσωπούν, όσα πιο πολλά positive points μπορούν.
Με την ολοκλήρωση του Amita Motion Music Manager, θα αναδειχθεί ο πιο Θετικός Μusic Manager στην Ελλάδα ο οποίος θα κερδίσει ένα ετήσιο συμβόλαιο εργασίας στην ομάδα management του αγαπημένου του καλλιτέχνη, ενώ το πιο Θετικό Management Team μία private συναυλία με τον καλλιτέχνη που εκπροσωπεί.
Προκειμένου να εξασφαλίσει κανείς τη συμμετοχή του στο παιχνίδι, αρκεί απλά να επισκεφθεί το επίσημο site www.thetikienergeia.gr και να δημιουργήσει το δικό του λογαριασμό "Music Manager", μαθαίνοντας παράλληλα όλες τις λεπτομέρειες και τους όρους του παιχνιδιού. Έχει επίσης το δικαίωμα να επιλέξει μεταξύ των 6 τραγουδιστών ή συγκροτημάτων, εκείνο που επιθυμεί να μανατζάρει και να γίνει μέλος της Management Team του, αποκτώντας πρόσβαση σε ένα positive blog, μέσα από το οποίο μπορεί να συνομιλήσει με τo υπόλοιπο Management Team και τον καλλιτέχνη μέσω live chat.
Παρών καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας (για την εξέλιξη της οποίας μπορεί κανείς καθημερινά να ενημερώνεται μέσα από τοfacebook.com/amitamotion) πρόκειται να είναι ο Θέμης Γεωργαντάς, ο οποίος θα έχει την αποστολή να βοηθήσει τους παίκτες να συγκεντρώσουν όσα πιο πολλά positive points μπορούν και να γίνουν οι πιο Θετικοί Music Manager στην Ελλάδα!<


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.