Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Ancient greek sandals και μεταμορφωθείτε σε αρχαίες θεές!

Ancient greek sandals και μεταμορφωθείτε σε αρχαίες θεές!

"Σύμφωνα με έναν αρχαίο ελληνικό μύθο, οι θεοί και οι θεές στην Αρχαία Ελλάδα φορούσαν σανδάλια με ειδικές δυνάμεις που έφτιαχνε ένας ταλαντούχος τεχνίτης από το όμορφο νησί της Κρήτης" γράφει η επίσης ταλαντούχα και διάσημη Χριστίνα Μαρτίνη στην ιστοσελίδα της http://www.ancient-greek-sandals.com, συστήνοντας μας τα υπέροχα δερμάτινα σανδάλια της με τα ονόματα των αρχαίων θεών. Τα σανδάλια της, αν και σίγουρα είναι το ίδιο όμορφα με των αρχαίων θεών και όπως λέει η ίδια "γερνούν" και το ίδιο όμορφα, δεν περιλαμβάνουν μαγικές δυνάμεις αλλά μπορείτε να τους εμφυσήσετε εσείς τις δικές σας.

Η Χριστίνα Μαρτίνη αφού δούλεψε στον οίκο Balenciaga και στον οίκο Louis Vuitton επέστρεψε στην Κέκρυκα για να μεγαλώσει το παιδί της εδώ. Σπούδασε σχέδιο παπουτσιού στο Cordwainers College του Λονδίνου και στη συνέχεια δούλεψε για σχεδόν 2 χρόνια σε ένα εργοστάσιο στην Ιταλία όπου έμαθε τα πάντα γύρω από τη κατασκευή των πολυτελών υποδημάτων. Τα σανδάλια της έχουν ανακαλύψει η Mαντόνα, η Ελ Μακ Φέρσον και η Γκουίνεθ Πάλτροου ενώ μπορείς να διαβάσεις γι αυτά στα περιοδικά «New York Times», «Elle», «Vogue», «Financial Times», «Conde Nast Traveller» και «Harpers».

"Για το καλοκαίρι 2013 έχω εμπνευστεί πιο πολύ από τα αρχαιοελληνικά κοσμήματα και έχω συμπεριλάβει μεταλλικά στοιχεία στα σχέδια μου. Βέβαια τον πρωταρχικό ρόλο έχουν σχέδια με απλές γραμμές. Θέλουμε τα Ancient Greek Sandals να εδραιωθούν σαν μια μάρκα κλασική, να την εξελίσσουμε, αλλά να μην χαθεί η ταυτότητα μας" δήλωσε πρόσφατα η Χριστίνα σε συνέντευξη.

Τα σανδάλια πωλούνταν σε 130 καταστήματα σε 50 χώρες. Δείτε όλα τα σχέδια στην ιστοσελίδα http://www.ancient-greek-sandals.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.