Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Απίθανες τιμές στις τσάντες του Vassili Zoulia

Απίθανες τιμές στις τσάντες του Vassili Zoulia

Η επωνυμία δεν μπορεί παρά να σας είναι γνωστή.
Όπως και οι υπέροχες δημιουργίες του ταλαντούχου Βασίλη Ζούλια, του couturier που αναβιώνει το στυλ της παλιάς Αθήνας, όταν η φινέτσα και ο εκλεπτισμός χαρακτήριζαν κάθε γυναίκα στις δημόσιες εμφανίσεις της.
Τον γνωρίσαμε από τα κομψά παπούτσια του, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε γίνει φαν του υπέρμετρα θηλυκού στυλ του σε ταγέρ και τσάντες. Τώρα, το πάντα ενημερωμένο online κατάστημα MelinaMay.com μάς προσφέρει μια ασύγκριτα σικάτη σειρά από τσάντες και clutch του Vassili Zoulia σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.
Εσείς δεν έχετε παρά να πληκτρολογήσετε www.melinamay.com και ακολουθώντας τα βήματα να επιλέξετε και να αγοράσετε σε τιμή ευκαιρίας την τσάντα της αρεσκείας σας, σε vintage υφάσματα, που θα κλέβουν την παράσταση κάθε φορά που κυκλοφορείτε στην πόλη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.