Αρχική Προτάσεις Αγοράς Apivita Bio-Suncare SPF 30- Οδηγίες Αντιηλιακής προστασίας για παιδιά

Apivita Bio-Suncare SPF 30- Οδηγίες Αντιηλιακής προστασίας για παιδιά

Η προστασία των παιδιών από τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος σε μικρή ηλικία, αναπτύσσει καλές συνήθειες και μπορεί να μειώσει την επίπτωση του καρκίνου του δέρματος αργότερα στη ζωή του ατόμου. Μελέτες έχουν δείξει ότι 80% της έκθεσης στον ήλιο σε όλη τη ζωή του ανθρώπου λαμβάνει χώρα πριν από την ηλικία των 18 ετών. Το γεγονός αυτό καθιστά ιδιαίτερα σημαντική την απόκτηση της συνήθειας της προστασίας από τον ήλιο από μικρή ηλικία και αυξάνει την πιθανότητα τα παιδιά να εξακολουθήσουν να έχουν αυτές τις καλές συνήθειες και αργότερα στη ζωή τους.

Για αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο, συνιστάται στις οικογένειες:

να χρησιμοποιούν αντηλιακό με SPF τουλάχιστον 15 έως 30,  μια πολύ καλή πρόταση για παδική αντιηλιακή φροντίδα είναι το Apivita Bio-Suncare SPF 30, το οποίο  είναι γαλάκτωμα υψηλής προστασίας που περιέχει μόνο φυσικά φίλτρα (100 ml), με ρόδι και πρόπολη.

Είναι πιστοποιημένο βιολογικό προϊόν με  ανθεκτικότητα στο νερό. Προστατεύει φυσικά και αποτελεσματικά από τη UVA και UVB ακτινοβολία. Περιέχει ρόδι και πρόπολη που παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία στην ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα. Ενισχυμένο με κερί μελισσών και κρίταμο, ενυδατώνει, προστατεύει από ερεθισμούς και περιποιείται απαλά την επιδερμίδα. Κατάλληλο για χρήση σε όλο το σώμα.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία

Οδηγίες χρήσεις για προστασία από τον ήλιο:

Βάζουμε το ανιηλικό στα παιδάκια  30 λεπτά πριν βγουν σε εξωτερικό χώρο και φροντίζουμε να το φρεσκάρουμε  κάθε μία έως δυο ώρες όταν παραμένουν σε εξωτερικό χώρο, ειδικότερα μετά από κολύμπι, εφίδρωση ή στέγνωμα με πετσέτα
Πρέπει να αποφεύγουμε κατά το δυνατόν την έκθεση των παιδών στο μεσημεριανό ήλιο (10 έως 4 μ.μ.) και να προτιμούμε μέρη σκιερά.
Φροντίζουμε να φορούν καπέλο, γυαλιά ηλίου και μακριά μανίκια και να μην εκθέτουμε τα βρέφη απευθείας στον ήλιο.
Τα παραπάνω μέτρα προστασίας πρέπει να τηρούνται ακόμη και τις ημέρες με συννεφιά και τους μη καλοκαιρινούς μήνες.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.