Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Apple iPhone 5

Apple iPhone 5

Η νέα έκδοση του πετυχημένου iPhone 5 πρόκειται να κυκλοφορίσει στην αγορά το Σεπτέμβριο.Η συσκευή θα χρησιμοποιεί ένα δυνατότερο τσιπάκι και κάμερα μεγαλύτερης ανάλυσης, θα διαθέτει τον Α5 processor ο οποίος έχει ήδη χρησιμοποιηθεί στα iPad2, σε συνδυασμό με μία κάμερα ανάλυσης 8 megapixel η οποία θα υπερέχει σαφώς αυτής των 5 megapixel του προκατόχου της, iPhone4.

Το τσιπάκι θα βοηθήσει την Apple στο να κάνει το νέο iPhone να διαπρέψει στην κόντρα με τις αξιόλογες Android συσκευές που έχει λανσάρει η Samsung. To λειτουργικό πρόκειται να είναι το iOS 5 “Telluride” το οποίο μάλλον θα εμπεριέχει και βελτιωμένο πρόγραμμα μηνυμάτων και φωτογραφιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.