Αρχική InfoTeens Νέα ARK Festival: Δυναμικό live στο Βόλο (31/3)

ARK Festival: Δυναμικό live στο Βόλο (31/3)

Μετά την από κάθε άποψη επιτυχημένη πρώτη συναυλιακή εκστρατεία του ως την Πάτρα πριν από μερικές εβδομάδες, το ARK Festival προετοιμάζεται για την επόμενή του στάση, στη Θεσσαλία και το Εκθεσιακό/ Αθλητικό Κέντρο Βόλου, το Σάββατο 31 Μαρτίου. Με σταθερά χαμηλό αντίτιμο και ένα εκλεκτό line-up που αποτελείται από τον πολυτάλαντο Κωστή Μαραβέγια και τους Maraveyas Ilegal, τους πληθωρικούς Locomondo, τους ανατρεπτικούς Imam Baildi και την ανερχόμενη Band Fatale -ως εκπρόσωπο της τοπικής μουσικής σκηνής.
Τα πρώτα 500 εισιτήρια του ARK Festival, που θα διοργανωθεί στα πλαίσια του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Marketing & Branding Τόπου IDEA|TOPOS 2012, κοστίζουν 12 ευρώ και η προπώλησή τους έχει ήδη ξεκινήσει. Μετά την εξάντλησή τους αλλά και στο ταμείο την ημέρα διεξαγωγής του φεστιβάλ, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.