Αρχική InfoMommy Νέα Art is in the air στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη με πλέξιμο και καφεδάκι

Art is in the air στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη με πλέξιμο και καφεδάκι

Τι θα λέγατε για μια συνάντηση με αφορμή το πλέξιμο, το κέντημα, τη χαλάρωση, την κουβέντα και τελικό στόχο την ιστορία της τέχνης στο ηλιόλουστο και smoke-free Cafe Merlin του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη;

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011 το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 μ.μ. προσφέρει σε όσες/όσους συμμετέχουν στη συνάντηση stitch 'n bitch τη δυνατότητα να επισκεπτούν την έκθεση ''Εμμονές και οικειότητα: Το σώμα στο σύγχρονο αυστριακό σχέδιο - Από τον Alfred Kubin στην Birgit Jürgenssen" με 50% μειωμένο εισιτήριο, στα 3 ευρώ.
Ενώ πλέκουμε, θα μιλήσουμε, μεταξύ άλλων, για τη Βιέννη του Ράινερ Μαρία Ρίλκε, του Σίγκμουντ Φρόυντ, του Jugendstil, του Καρλ Κράους, του Λούντβιχ Βίτγκενστάιν, του Κλάους Μαρία Μπράντάουερ και πολλών άλλων σημαντικών στοχαστών και καλλιτεχνών που χάρισαν στη υπέροχη αυτή χώρα ένα σημαίνοντα ρόλο στην παγκόσμια σκηνή.

Για την είσοδο στο CAFE MERLIN δεν χρειάζεται να βγάλετε εισιτήριο.

Ανεβείτε από τις σκάλες στον πρώτο όροφο.

Πληροφορίες (στα αγγλικά) για το διεθνές κίνημα Stitch 'N Bitch: www.stitchnbitch.org

Πληροφορίες (στα ελληνικά) για τους κανόνες και τις πρακτικές του Stitch 'N Bitch, μπορείτε να βρείτε στα 'notes' της σελίδας του Facebook

LoukiaRichardsJewellery (ανοικτή σε όλους).

CAFE MERLIN- Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
Βασ. Σοφίας 9 και Μέρλιν 1, Σύνταγμα

www.thf.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.