Αρχική InfoTeens Νέα Athens Bench Mark: Άσε και εσύ το στίγμα σου!

Athens Bench Mark: Άσε και εσύ το στίγμα σου!

Τι θα λέγατε εάν ένα παγκάκι σε κάποιο πολυσύχναστο σημείο της Αθήνας ή σε κάποια από τις πλατείες της έφερε το όνομα σας; Μπορεί να μην είστε εθνικοί ευεργέτες ή σπουδαίοι καλλιτέχνες που με το έργο σας ανοίξατε διάπλατα δρόμους δημιουργίας, αλλά ήρθε η στιγμή να αφήσετε το προσωπικό σας στίγμα στη πόλη που αγαπάτε να ζείτε.
Ο θεσμός του Athens Bench Mark, που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία την περασμένη χρονιά διευρύνεται, καλώντας μας να χαρίσουμε ένα ή περισσότερα παγκάκια στην Αθήνα. Τα παγκάκια θα κατασκευαστούν και θα τεθούν στην υπηρεσία των φιλόδοξων “νονών”. Κάθε παγκάκι θα έχει ενσωματωμένη στην πλάτη του μια ειδική επιφάνεια διαστάσεων 14x18 εκατοστών όπου οι υπεύθυνοι ακολουθώντας τις οδηγίες των ενδιαφερόμενων έχουν τη δυνατότητα να χαράξουν ένα κείμενο μεγέθους έως 400 χαρακτήρων. Το κείμενο αυτό θα είναι το προσωπικό σας σημάδι στην πόλη και μπορεί να είναι το όνομα σας, ένα μήνυμα ή κάποια αφιέρωση που θα θέλατε να κάνετε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Όσοι συμμετάσχουν, μέσα από ένα χάρτη προτεινόμενων τοποθεσιών θα μπορούν να διαλέξουν πού ακριβώς θέλουν να εγκαταστήσουν το παγκάκι τους αρκεί βέβαια να μην ξεπεραστεί το όριο που μπορεί να φιλοξενήσει μια περιοχή.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συμπληρώσουν την απαραίτητη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος που υπάρχει στην ιστοσελίδα του θεσμού (www.athensbenchmark.com) και εν συνεχεία οι υπεύθυνοι θα τους ενημερώσουν για τις λεπτομέρειες του προγράμματος. Αναφορικά με το κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα αναμένεται να εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση από πλευράς διοργανωτών καθώς αποτελεί συνάρτηση του κόστους κατασκευής και του αριθμού των πάγκων που θα παραχθούν συνολικά για το πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν για οποιόδηποτε λόγο αλλάξετε γνώμη μετά τη συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας ενδιαφέροντος δεν υπάρχει απολύτως καμία δέσμευση σας απέναντι στο Athens Bench Mark.
Η δράση διοργανώνεται από τον "Κόσμο της Αθήνας" και τον Δήμο Αθηναίων, υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος , Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.