Αρχική InfoTeens Νέα Athens Plaython Launching Party στο Κ44 (19/11)

Athens Plaython Launching Party στο Κ44 (19/11)

Το Athens Plaython είναι ένας πρωτοποριακός θεσμός που φέρνει για πρώτη φορά στην Αθήνα παιχνίδια τα οποία παίζονται στους τοίχους, τους δρόμους και τις πλατείες.
Το κοινό περιμένουν παιχνίδια μεγάλων διαστάσεων και διαδραστικές εγκαταστάσεις από διεθνούς φήμης game designers όπως οι Gigantic Mechanic και οι Copenhagen Game Collective.
Το ίδιο απόγευμα μεταξύ 16:00-18:00 θα φιλοξενηθεί ένα εργαστήρι παιχνιδιού και νέων τεχνολογιών για παιδιά, ενώ η βραδιά θα κλείσει με ένα πάρτυ μεγάλων διαστάσεων με μουσικές από το διαδικτυακό σταθμό tripradio.gr και την υποστήριξη της διαδικτυακής ατζέντας deBόp.gr.Οι επισκέπτες θα μπορούν να παίξουν Αrcade παιχνίδια με τη σκιά, με PS3 Μove controllers ενάντια στη μουσική, πάλη σώμα με σώμα με στόχο ένα κουμπί, να γίνουν ο μάστερ- κλέφτης και να γελάσουν κάτω από τα μουστάκια τους!

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης διαμορφώνεται ως εξής:

16:00 -18:00 εργαστήρι νέων τεχνολογιών και παιχνιδιών
19:00 – 21:00 διαδραστικά παιχνίδια
21:00- αργά Παιχνίδια και Party από τους παραγωγούς του tripradio.gr.

Πού: Κ44, Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
Πότε: Σάββατο 19 Νοεμβρίου από τις 16:00
Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.