Αθλητικό Κέντρο Maracana Sports Club

Π.Ε.Ο. Πατρών Πύργου, Κάτω Αλισσός | Τηλ.: 26930 71777, 26930 72177 | Ιστοσελίδα: www.proteasclub.gr

Το 2004 στον Κ. Αλισσό και επί της Π.Ε.Ο Πατρών - Πύργου, σε ένα περιφραγμένο χώρο 12 στρ. δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για τη νεολαία, το Maracana Sports Club. Ένας πολυχώρος Άθλησης και Ψυχαγωγίας.

Το Maracana Sports Club δραστηριοποιείται κύρια στο χώρο του Ποδοσφαίρου με αθλητικές εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου, με γήπεδα 5Χ5, 7Χ7 και 11Χ11. Το μεγάλο γήπεδο είναι με φυσικό χλοοτάπητα.

Παράλληλα δραστηριοποιείται και στην ψυχαγωγία με διοργάνωση πάρτι και άλλων εκδηλώσεων καθώς και σχολικών εκδρομών. Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που απαιτείτε σωστή άθληση και προσπαθούμε καθημερινά με ήθος , συνέπεια και κυρίως αγάπη να προάγουμε το πνεύμα του υγιούς Αθλητισμού και της Ευγενούς Άμιλλας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.