Αρχική Νέα Baby Beauty Queens mania! Επικίνδυνες μητέρες παιδεύουσι τέκνα.

Baby Beauty Queens mania! Επικίνδυνες μητέρες παιδεύουσι τέκνα.

Αν και μόλις δύο χρονών, η Savanna είναι ήδη διάσημη μια και η μόλις 26 χρόνων μαμά της αφού την ντύσει και τη στολίσει σαν μικρομέγαλη στάρλετ την περιφέρει από διαγωνισμό σε διαγωνισμό ομορφιάς. Το περιστατικό δεν είναι μεμονομένο στις ΗΠΑ αφού οι διαγωνισμοί ομορφιάς για baby queens δίνουν και παίρνουν σε πολλές πολιτείες. H μητέρα της ομολογεί χωρίς ντροπή ότι ξοδεύει 3.000 λίρες το μήνα για την ομορφιά της πολύτιμης μικρής της! Κάτι που όπως φαίνεται στις φωτογραφίες δεν κάνει για τον εαυτό της...

Κάθε μέρα η 2χρονη Savanna Jackson πρέπει ασχολείται με την εμφάνισή της και δύο φορές το μήνα, η μητέρα της την πηγαίνει για spray μαυρίσματος ώστε να είναι έτοιμη να να συμμετάσχει στον επόμενο διαγωνισμό ομορφιάς!

Η κα Jackson υποστηρίζει ότι έχει ρωτήσει γιατρούς που την διαβεβαίωσαν ότι όλα αυτά είναι απολύτως ασφαλή για την κόρη της.
"Θέλω να έχει την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να κερδίσει. Εκτός αυτού το αγαπά πολύ. Είναι must το μαύρισμα σε αυτό το διαγωνισμό!', λέει η 26χρονη μητέρα.

Η Savanna συμμετείχε στον πρώτο της διαγωνισμό όταν ήταν μόλις 10 μηνών! Προφανώς η νεαρή μητέρα δεν έχει ενημερωθεί για όλα όσα μπορούν να συμβούν σε ένα μικρό παιδί όταν εκτείθεται με αυτό τον τρόπο. Εκτός από τις προφανή ψυχολογικές και οργανικές συνέπειες που μπορούν να έχουν όλα αυτά, δεν είναι σπάνια τα φαινόμενα απαγωγής και απειλών κατά της ζωής των μικρών στάρλετ που γίνονται θέαμα σε αυτούς τους διαγωνισμούς. Η υπόθεση της 6χρονης JonBenet Ramsey που βρήκε τραγικό τέλος αφού βιάσθηκε και δολοφονήθηκε θα έπρεπε να αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή για όλες αυτές τις επικίνδυνες μητέρες. Αρχικά μάλιστα είχαν κατηγορηθεί οι γονείς της μικρής αλλά ακόμα και σήμερα ο δράστης παραμένει ασύλληπτος.

JonBenét Ramsey

Αν θέλετε να ...φρίξετε κι άλλο δείτε τους διαγωνισμούς στο http://www.goldcoastpageants.com/


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.