Αρχική Προτάσεις Αγοράς Babybasketsonline.gr: Μια ιδέα που έγινε μόδα!

Babybasketsonline.gr: Μια ιδέα που έγινε μόδα!

Ένα χόμπι, που έγινε αγάπη και δημιουργία. Μια ιδέα που ξεκίνησε από την Αμερική για να πάρει σάρκα και οστά στην Ελλάδα από μια σύγχρονη γυναίκα τη Χαρά Φωτίου. "Η ιδέα ξεκίνησε όταν ήρθα στην Ελλάδα για να μείνω μόνιμα πριν από 7 χρόνια. Ζώντας στην Αμερική για χρόνια, τα “Baby Gift Baskets” όπως τα ονομάζουν εκεί ήταν κάτι που έβρισκες παντού και σε πολλές παραλλαγές όχι όμως και εδώ.
Προσπαθώντας λοιπόν να εφαρμόσω αυτές τις ιδέες στην ελληνική πραγματικότητα και αφήνοντας τη φαντασία μου ελεύθερη δημιουργήθηκαν οι ανθοδέσμες από μωρουδιακά, τα baby cupcakes (παιδικά γλυκάκια), οι κατασκευές από πάνες, και τα καλάθια δώρων σε αμέτρητες παραλλαγές. Από τότε κάθε μέρα δημιουργείται και μια νέα ιδέα!"

Το Baby Baskets Online είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που δημιουργήθηκε καθαρά από την αγάπη των ιδρυτών της για τα νεογέννητα και τις μανούλες τους, που βρίσκονται στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους.
Όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στα δωράκια του Baby Baskets Online μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους νέους γονείς και εκτός από πολύ όμορφα, είναι και πολύ χρήσιμα!

Στο Baby Baskets Online μπορείτε να βρείτε

• ανθοδέσμες από μωρουδιακά
• καλάθια - συνθέσεις δώρων
• τούρτες με πάνες (nappy cakes)
• χειροποίητες κατασκευές από πάνες και μωρουδιακά
• baby cupcakes
• και πολλά άλλα πρωτότυπα δώρα

Φυσικά, μπορείτε να τους ζητήσετε να φτιάξουν το δικό σας δώρο όπως εσείς το επιθυμείτε με τα υλικά ή το ποσό που εσείς θέλετε να διαθέσετε.

Όλα τα προϊόντα προέρχονται από επιλεγμένες Ελληνικές βιοτεχνίες αλλά γίνονται και εισαγωγές από το εξωτερικό σε προϊόντα που δεν φτιάχνονται στην Ελλάδα.

Τα σύνθημα του Baby Baskets Online είναι ένα και με αυτό συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον και μεράκι: «Όσο θα υπάρχουν μωρά … εμείς θα δημιουργούμε!»
Περισσότερα στο: www.babybasketsonline.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.