Αρχική Νέα Babyccino... ο παιδικός καφές που γίνεται μόδα!

Babyccino... ο παιδικός καφές που γίνεται μόδα!

Μια νέα, περίεργη τάση έχει αρχίσει στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε γειτονιές του Μπρούκλιν όπου εκτός από τους παραδοσιακούς καφέδες και ροφήματα σερβίρονται πλέον και καφέδες για τους μικρούς θαμώνες!

Ο λόγος για τον babyccino, ένα ρόφημα χωρίς καφεΐνη με αφρόγαλα, αρωματισμένο με κανέλα. Ωστόσο, όπως αναφέρουν ξένα μέσα ενημέρωσης δεν πρόκειται για μια ακόμα αμερικανική πατέντα καθώς στην Αυστραλία υπάρχει το αντίστοιχο ρόφημα εδώ και μια δεκαετία.

Πάντως, σχετικά με το εάν είναι υγιεινό να πίνει ένα παιδί καφέ, γιατροί λένε πως ένας ντεκαφεϊνέ έχει λιγότερη καφεΐνη από ένα αναψυκτικό, γράφει η γαλλική «L’express».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.