Αρχική Νέα Babyradio.gr, Συντονιστείτε

Babyradio.gr, Συντονιστείτε

babyradio.grΤο πρώτο παιδικό ραδιόφωνο είναι ήδη στο διαδικτυακό αέρα από τις αρχές του φθινοπώρου και συντροφεύει με τα ωραιότερα παιδικά τραγούδια όλες τις ώρες σας, μέρα και νύχτα.
Αλλά δεν είναι μόνο τα τραγούδια – τα οποία ομολογουμένως κινούνται σε μεγάλη δισκογραφική γκάμα. Στη διάρκεια της ημέρας έχετε να ακούσετε και να μάθετε πολλά ενδιαφέροντα για το παιδί σας, την υγεία του και τη διατροφή του, αλλά και πώς θα το μεγαλώσετε σωστά, στηρίζοντας με τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο τον ψυχικό του κόσμο.
Και εσείς, οι γονείς, όμως, δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, αφού το babyradio.gr έχει φροντίσει ώστε να υπάρχουν οι απαραίτητες συμβουλές για να περνάτε καλά και… χαλαρωτικά – τι λέτε δεν χρειάζεται;
Βέβαια, αυτό που μας άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι το playlist του σταθμού προσαρμόζεται στις ώρες και τη διάθεση της ημέρας, για παράδειγμα, πιο ψυχαγωγικό το πρωί, χαλαρωτικό το μεσημέρι, μπιτάτο το απόγευμα και ήρεμο το βραδάκι.
Οπότε, συντονιστείτε και… Καλή Ακρόαση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.