Αρχική Προτάσεις Αγοράς Beaba Play Safe από την Alouette

Beaba Play Safe από την Alouette

Η ασφάλεια ενός μικρού παιδιού είναι από τα πιο σημαντικά θέματα που πρέπει να φροντίσει ένας γονιός, ώστε το παιχνίδι στο σπίτι να είναι μια ανέμελη υπόθεση.

Η εταιρία Beaba έχει προβλέψει γι’αυτό σχεδιάζοντας μια σειρά από προϊόντα που τοποθετούνται στις γωνίες των επίπλων, στις ηλ/κές πρίζες, στο άνοιγμα των ντουλαπιών και στο κλείσιμο της πόρτας, αποτρέποντας κάθε άσχημο ενδεχόμενο. Επίσης, η λάμπα νυχτός της Beaba, απαραίτητη για την ηρεμία του μωρού, προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά κατά τη διάρκεια του ύπνου, και γίνεται ο φωτεινός του σύντροφος κατά τις νυχτερινές του αποδράσεις.

Θα τα βρείτε στα καταστήματα Alouette bebe.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.