Αρχική Νέα Bio-κουζίνα: μαγειρέματα στο Κέντρο Γαία (στις 9/1)

Bio-κουζίνα: μαγειρέματα στο Κέντρο Γαία (στις 9/1)

Οι διακοπές των Χριστουγέννων τελειώνουν και πλησιάζει ο καιρός της επιστροφής στο σχολείο. Μετά από όλα τα γιορτινά φαγητά και γλυκά οι άνθρωποι του Κέντρου Γαία του Μουσείου Γουλανδρή σκέφτηκαν ότι τα παιδιά χρειάζονται διαύγεια και ευεξία για να μπορέσουν ευκολότερα να συγκεντρωθούν και να μπούνε ξανά στο καθημερινό τους πρόγραμμα, οπότε για αυτό το εργαστήρι bio-κουζίνας διάλεξαν σαν θέμα:

«Διατροφή αποτοξίνωσης για διαύγεια και ευεξία»
Τα παιδιά πειραματίζονται και εξοικειώνονται με βιολογικά και παραδοσιακά υλικά, που αποτελούν τη βάση της Μεσογειακής Διατροφής, ενώ τα χρώματα, τα αρώματα, τα σχήματα των υλικών παραπέμπουν στην ελληνική φύση.
Τα παιδιά αποκτούν γνώση στην ποιότητα της πρώτης ύλης, ευαισθητοποιούνται στο να δίνουν έμφαση στη διαύγεια της γεύσης των υλικών που απαρτίζουν, αισθάνονται τη χαρά της προσωπικής δημιουργίας

Εισηγητής: Στάθης Κατσαρέλης
Πληροφορίες- Εγγραφές: Τμήμα Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων –Κέντρου ΓΑΙΑ, Τηλ. 210-8015870 εσωτ. 582 , Τηλ./φαξ 210- 8019784 Ώρες: 9:00 – 14:30 και e-mail: emmieg@gnhm.gr
Εισιτήριο:10 €
Είσοδος: Όθωνος 100, Κηφισιά
Ώρες: 12:00 – 14:00
Θέμα: Ελληνική και Μεσογειακή Κουζίνα
Ηλικίες: για παιδιά δημοτικού


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.