Αρχική Uncategorized “Book event now!” στο The Mall Athens (20/7-4/8)

“Book event now!” στο The Mall Athens (20/7-4/8)

Καλοκαίρι στην παραλία με ένα βιβλίο ή… περισσότερα στο The Mall Athens; Από τις 20 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, σε συνεργασία με τα καταστήματα Public και Παπασωτηρίου, έχει ετοιμάσει μια γιορτή βιβλίου που θα μας αφήσει αδιάβαστους! Παρουσιάσεις, φιλανθρωπικές δράσεις και παιδικές δραστηριότητες θα μας προσφέρουν στιγμές πνευματικής χαλάρωσης και δροσιάς, με τις μοναδικές εκπτώσεις του The Mall Athens να ολοκληρώνουν το σκηνικό.

5 ειδικά διαμορφωμένα stages θα είναι εκεί για να μας ξεναγήσουν στο μαγικό κόσμο του βιβλίου. Ορισμένα από αυτά θα φιλοξενούν παρουσιάσεις βιβλίων από γνωστούς συγγραφείς, ενώ τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν ως αναγνωστήρια και εκθετήρια. Εκεί, οι επισκέπτες του The Mall Athens θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα ανάγνωσης, και να διαλέξουν ανάμεσα σε πληθώρα επιλογών τον τίτλο που θα συντροφεύσει τις φετινές καλοκαιρινές τους αποδράσεις. Και όσο οι γονείς περιηγούνται στο συναρπαστικό κόσμο του βιβλίου, οι μικροί επισκέπτες θα διασκεδάζουν με πρωτότυπες παιδικές δραστηριότητες – έκπληξη, που θα έχουν στηθεί ειδικά για αυτούς!

Κατά τη διάρκεια του “Book event now!”, οι επισκέπτες του The Mall Athens θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από μοναδικά δώρα και προσφορές
:

Στο κατάστημα Παπασωτηρίου, με αγορές βιβλίων άνω των 30€, και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων, θα παίρνουν δώρο μία πάνινη καλοκαιρινή τσάντα και μία δωροεπιταγή 5€ για την επόμενη αγορά τους.

Στο κατάστημα Public, με αγορές βιβλίων άνω των 50€, θα κερδίζουν μια δωροεπιταγή αξίας 10€ για την επόμενη αγορά βιβλίων

Μικροί και μεγάλοι όμως δε θα πρέπει να ξεχάσουν να φέρουν μαζί τους όσα βιβλία δε χρειάζονται πλέον. Τοποθετώντας τα στους ειδικούς κάδους που θα βρίσκονται στο κατάστημα Public, μπορούν και εκείνοι να βοηθήσουν στην ενίσχυση των βιβλιοθηκών φιλανθρωπικών ιδρυμάτων!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.