Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Botanica από τη Stella Mc Cartney

Botanica από τη Stella Mc Cartney

Ένας βοτανικός κήπος που κρέμεται από τον ώμο σας δεν μπορεί παρά να αποτελεί μια πολύ ισχυρή δήλωσή σας υπέρ της οικολογίας. Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκε και η ταγμένη οικολόγος Stella Mc Cartney, η σχεδιάστρια μόδας που τα τελευταία χρόνια δημιουργεί ρούχα με έντονη οικολογική συνείδηση, εξετάζοντας ένα προς ένα όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί.

Για το φετινό καλοκαίρι σχεδίασε τσάντες από ανακυκλώσιμο υλικό, στολισμένες με φυτά και φρούτα. Η συγκεκριμένη σειρά ονομάζεται Botanica και διατίθεται σε προσιτές σχετικά τιμές -έως 150 δολάρια- στοχεύοντας σε όλες τις γυναίκες που λόγω κρίσης δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα για μια τσάντα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.