Αρχική Νέα Cars 2: Τα αυτοκίνητα σε νέες περιπέτειες

Cars 2: Τα αυτοκίνητα σε νέες περιπέτειες

Ο Κεραυνός Μακουίν, το κατακόκκινο αγωνιστικό με τον αριθμό 95 και ο καλύτερος φίλος του, το σιδερένιο φορτηγό ρυμούλκησης Μπάρμπας, θα βρεθούν σε μοναδικά μέρη και θα ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες μέσα από τη νέα ταινία της Dinsey/PIXAR "Cars 2" που θα βγει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου. Οι δυο αχώριστοι φίλοι θα ταξιδέψουν μέχρι την άλλη άκρη του κόσμου για να λάβουν μέρος στο πρώτο Παγκόσμιο Γκραν Πρι που θα καθορίσει το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κόσμο!

Όμως ο δρόμος για το πρωτάθλημα θα αποδειχθεί ότι κρύβει πολλές εκπλήξεις, όταν ο Μπάρμπας θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια… ιδιαίτερη περιπέτεια… μεταξύ καλά εκπαιδευμένων διεθνών κατασκόπων. O Μπάρμπας προσπαθεί να βοηθήσει το φίλο του να κερδίσει το πρωτάθλημα ενώ παράλληλα καλείται να ανταπεξέλθει στα νέα του καθήκοντα, ως πράκτοράς διεθνούς εμβέλειας, δίπλα στο Βρετανό σούπερ κατάσκοπο Φιν Μακσφαίρα και την πανέμορφη εκπαιδευόμενο του, την Πολύστροφη Xόλι. Ο Μπάρμπας θα καταλήξει μπλεγμένος σε ένα ανελέητο κυνηγητό, που από τους δρόμους του Τόκιο θα τον οδηγήσει στις Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις, μαζί με μια ομάδα Βρετανών κατασκόπων και ένα μάτσο διεθνείς κακούς.

Ο Τζον Λάσετερ επιστρέφει στη θέση του οδηγού και σκηνοθετεί τη νέα ταινία "Αυτοκίνητα 2", πέντε χρόνια μετά την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη ταινία "Αυτοκίνητα". Τη θέση του συνοδηγού, στο σκηνοθετικό δίδυμο, κατέχει ο Μπραντ Λιούις, παραγωγός της βραβευμένης με όσκαρ ταινίας "Ρατατούη".


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.