Αρχική InfoMommy Νέα CINE ΑΙΓΛΗ: Επέστρεψε στο ομορφότερο σημείο της Αθήνας, στην Αίγλη Ζαππείου

CINE ΑΙΓΛΗ: Επέστρεψε στο ομορφότερο σημείο της Αθήνας, στην Αίγλη Ζαππείου

Την Πέμπτη 31 Μαΐου, το CINE ΑΙΓΛΗ, ο ωραιότερος θερινός κινηματογράφος της πόλης, στον καταπράσινο κήπο της Αίγλης Ζαππείου υποδέχτηκε το καλοκαίρι με ένα πρόγραμμα υποσχόμενων ταινιών σε συνδυασμό με νέες καλοκαιρινές παροχές. Το πρώτο θερινό σινεμά που λειτούργησε στην Αθήνα, μετρά ήδη έναν αιώνα και συνεχίζει να προσφέρει απεριόριστη ψυχαγωγία με εντυπωσιακές προβολές σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Ενταγμένο στη μεγάλη οικογένεια των VILLAGE CINEMAS, το CINE ΑΙΓΛΗ θα παρουσιάσει σε πρώτη προβολή κάποιες από τις πλέον αναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού όπως Les infidels – Οι Άπιστοι, The Amazing Spider-Man, Dark knight rises - Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή ενώ σε avant premiere θα παρουσιαστεί η πολύ αναμενόμενη ταινία Comme un Chef με τον Jean Reno.

Γίνε fan του CINE ΑΙΓΛΗ
Επισκεφθείτε τη fan page του CINE ΑΙΓΛΗ στο facebook (www.facebook.com/cineaegli), κάνετε “like” και ενημερωθείτε για όλα τα νέα, το πρόγραμμα και τις παροχές. Λάβετε μέρος στις εβδομαδιαίες μεγάλες κληρώσεις για απίθανα κινηματογραφικά δώρα.

CINE ΑΙΓΛΗ BONUS
1. “Family Night Out”… Απολαύστε μία οικογενειακή βραδιά κινηματογράφου κάτω απ’ τα αστέρια κι εμείς σας κάνουμε δώρο το 4ο εισιτήριο!!!
2. “Prive Veranda”… Η PRIVE VERANDA του CINE ΑΙΓΛΗ σας υποδέχεται με ένα απολαυστικό πακέτο με δείπνο 4 πιάτων, 1 ποτήρι κρασί και φυσικά την προβολή της αγαπημένης σας ταινίας με €22/ άτομο!
3. Happy Wednesday με 2 For 1… Σε συνεργασία με την COSMOTE, κάθε Τετάρτη με κάθε εισιτήριο, σας δίνουμε δώρο άλλο ένα! Στείλτε SMS στο 19019 (χρέωση 1€/sms) Χρησιμοποιήστε τον ψηφιακό σας κωδικό και απολαύστε την αγαπημένη σας ταινία κάτω από την Ακρόπολη!

Ιστορικό, Αγαπημένο, Θερινό
Το 1903 ήταν το χρονικό σημείο που σηματοδότησε την πρώτη προβολή του κινηματογράφου με τη γαλλική ταινία «Δέκα Γυναίκες Κυνηγούν έναν άντρα». Σε έναν καταπράσινο κήπο με εξαιρετική ακουστική και υψηλό επίπεδο ποιότητας στην εξυπηρέτηση των θαμώνων σε συνδυασμό με τις γευστικές χειροποίητες προτάσεις, ο ιστορικός κινηματογράφος CINE ΑΙΓΛΗ αποτελεί το καλύτερο σημείο αναζήτησης όλων αυτών των χαρακτηριστικών που συνθέτουν τον όρο θερινός κινηματογράφος.

Προβολές Ταινιών Μάιος – Ιούνιος
1. 2. Πέμπτη 31 Μαΐου – Τετάρτη 6 Ιουνίου - The Whistleblower – Επικίνδυνη Σιωπή
3. Πέμπτη 07 – Τετάρτη 13 Ιουνίου - L’amour dure trois anis
4. Πέμπτη 14 – Τετάρτη 20 Ιουνίου - Les infidels – Οι Άπιστοι
5. Πέμπτη 21 – Τετάρτη 27 Ιουνίου - The Lucky One – Δικός Σου Για Πάντα
6. Πέμπτη 28 Ιουνίου – Τετάρτη 4 Ιουλίου – Rock Of Ages – Ροκ για Πάντα

Προβολές: Καθημερινά 21:00 & 23:00
(Πιθανές αλλαγές στο ωράριο, οφείλονται στη διάρκεια των ταινιών)
Τιμή Εισιτηρίου: Κανονικό €8,00 – Φοιτητικό / Παιδικό €6,00 (Ισχύει Δευτέρα με Πέμπτη)

CINE ΑΙΓΛΗ
Αίγλη Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210.33.69.369 & 210.33.69.300
Ελεύθερο παρκινγκ.
E-mail: info@aeglizappiou.gr, www.aeglizappiou.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.