Αρχική Προτάσεις Αγοράς Cook Shop και μικροί ζαχαροπλάστες!

Cook Shop και μικροί ζαχαροπλάστες!

Cook Shop μικροί ζαχαροπλάστεςΖαχαροπλαστική λοιπόν, με τη βοήθεια των μικρών σας και με το παιδικό σετ ζαχαροπλαστικής  που μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα Cook Shop. Περιλαμβάνει 3 φορμάκια ζαχαροπλαστικής από σιλικόνη (καρδιά, λαγός και αρκουδάκι), 1 φορμάκι για σοκολατάκια και παγάκια σιλικόνης, 1 mini σπάτουλα σιλικόνης, 1 mini κουτάλα σιλικόνης. Όλα τα είδη του σετ είναι από σιλικόνη, κατάλληλα για χρήση από παιδιά και δεν αλλοιώνεται το χρώμα ή η φόρμα τους.

Βάλτε λοιπόν τις ποδιές σας, μαμάδες και παιδάκια, και εμπρός μαρς για την κουζίνα,... ήρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.