Αρχική InfoMommy Νέα Cooking Festival στο Athens Metro Mall (11-17/4)

Cooking Festival στο Athens Metro Mall (11-17/4)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια μοναδική γιορτή μαγειρικής, ένα γαστριμαργικό ταξίδι στην παραδοσιακή και σύγχρονη ελληνική κουζίνα και όχι μόνο στήνεται στο ισόγειο χώρο του νέου εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall.

Από τη Δευτέρα 11 έως την Κυριακή 17 Απριλίου, 5 κορυφαίοι έλληνες σεφ μοιράζονται μαζί μας την τέχνη, την αγάπη και το μεράκι τους για τη μαγειρική.

Σε μια τεράστια υπερσύγχρονη κουζίνα που θα στηθεί ειδικά για τις ημέρες του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους σεφ και θα μπορούν να πάρουν χρήσιμες συμβουλές, να μάθουν μοναδικά μαγειρικά μυστικά για μια επιτυχημένη συνταγή αλλά και να συμμετάσχουν στην παρασκευή των γευμάτων, σε μια interactive μύηση στην τέχνη της μαγειρικής.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.