Αρχική InfoTeens Sports Δ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Εσείς θα πάρετε οικογενειακώς μέρος στο Santa Bike Sharing Ride; (3/1)

Δ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης: Εσείς θα πάρετε οικογενειακώς μέρος στο Santa Bike Sharing Ride; (3/1)

Νέο σύστημα κοινοχρήστων ποδηλάτων απέκτησε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με τρεις σταθμούς των έξι θέσεων και συνολικά 15 ποδήλατα. Το σύστημα έχει ήδη εγκατασταθεί σε τρία σημεία κατά μήκος της παραλίας της πόλης ενώ σύντομα ο Δήμος προγραμματίζει να εγκαταστήσει ακόμα τέσσερις σταθμούς.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλους τους πολίτες αύριο Τρίτη, 3 Ιανουαρίου στις 15.00 στο σταθμό κοινοχρήστων ποδηλάτων έξω από το Δημαρχείο, (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) για να κάνουν όλοι μαζί την πρώτη ποδηλατική βόλτα του 2017.

Η βόλτα έχει σχεδιαστεί για μικρούς και μεγάλους, με μικρή απόσταση (Δημαρχείο, Πλατεία Βούλας, Βασιλέως Παύλου, Ασκληπιείο, Λ. Κ. Καραμανλή, Επιστροφή) με στόχο να δείξουμε τη λειτουργία του νέου συστήματος. Όσοι δεν διαθέτουν ποδήλατο και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη βόλτα μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 213 2020141 – 142 προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα από τα ποδήλατα του Δήμου. (Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Παράλληλα, ο φιλανθρωπικός οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) θα πλαισιώσει την εκδήλωση με τη διάθεση «Αγιοβασιλιάτικων Σκούφων» έναντι συμβολικού τιμήματος (5,00€) για όσους επιθυμούν, για την ενίσχυση των δράσεων τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.