Αρχική Σχολή Γονέων Δωρεάν Σεμινάριο: "Πριγκίπισσες και ιππότες: Γίνεται να μεγαλώσουμε παιδιά χωρίς στερεότυπα;" - Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης (1/4)

Δωρεάν Σεμινάριο: "Πριγκίπισσες και ιππότες: Γίνεται να μεγαλώσουμε παιδιά χωρίς στερεότυπα;" - Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης (1/4)

Τι σημαίνει «μεγαλώνω αγόρι» και «μεγαλώνω κορίτσι» στην Ελλάδα του 2017; Πώς διαμορφώνουμε, συνειδητά και ασυνείδητα, τις πεποιθήσεις και τη συμπεριφορά των παιδιών μας ανάλογα με το φύλο τους; Και πώς μπορούμε να τα μεγαλώσουμε με μια πιο ισότιμη αντίληψη του κόσμου, μακριά από έμφυλα στερεότυπα –κατά προτίμηση πριν τα στερεότυπα αυτά επηρεάσουν την αυτοεικόνα, την αυτοπεποίθηση, τις σχέσεις τους, ακόμα και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία;

Με αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα θα καταπιαστούμε στο επόμενο δωρεάν σεμινάριο του infokids.gr με ομιλήτρια τη Στέλλα Κάσδαγλη * στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης την 1η Απριλίου στις 12.00.

Μετά το τέλος του σεμινάριου, το οποίο απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς, σπουδαστές, αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για το θέμα, θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

Κλείστε θέση για το σεμινάριο"Πριγκίπισσες και ιππότες: Γίνεται να μεγαλώσουμε παιδιά χωρίς στερεότυπα;", στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και εκπαίδευσης (Τριπόδων 23, Πλάκα) στέλνοντας e-mail με τα στοιχεία σας (όνομα, τηλέφωνο) στο info@infokids.gr.

  • Η Στέλλα Κάσδαγλη είναι μεταφράστρια, συγγραφέας και δημοσιογράφος, συνιδρύτρια των δικτύων Women On Top και Mentorkids και της online λέσχης ανάγνωσης Bookworm. Παραδίδει σεμινάρια blogging και επαγγελματικής εικόνας σε εφήβους και ενηλίκους και γράφει για όλα αυτά στο stellakasdagli.com. Τα βιβλία της Κοιλίτσα.com και Ήθελα μόνο να χωρέσω κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και η σειρά παραμυθιών της με ηρωίδα την Πριγκίπισσα Αθηνά –μια πριγκίπισσα που γκρεμίζει ένα-ένα τα στερεότυπα και το απολαμβάνει.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.