Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια για γονείς και εκπαιδευτικούς, στο χώρο σας από το Ανοιχτό Σχολείο!

Δωρεάν βιωματικά εργαστήρια για γονείς και εκπαιδευτικούς, στο χώρο σας από το Ανοιχτό Σχολείο!

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του «Χώρου Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο» θα πραγματοποιηθούν, χωρίς οικονομική επιβάρυνση, βιωματικά εργαστήρια για γονείς και εκπαιδευτικούς. Το Ανοιχτό Σχολείο καλεί ιδιωτικούς και δημόσιους εκπαιδευτικούς φορείς (νηπιαγωγεία, σχολεία, συλλόγους γονέων, φροντιστήρια, κέντρα ξένων γλωσσών), που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν την προσφορά, να επικοινωνήσουν με την κ. Στεφανάκου-Ρεκλείτη στο 2106640433 ή 6977785599.

Στόχος του Ανοιχτού Σχολείου είναι η επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη του ατόμου και η καλλιέργεια της συναισθηματικής νοημοσύνης. Καθ΄όλη τη διάρκεια της χρονιάς πραγματοποιούνται:

  • Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς, που στόχο έχουν την εκπαίδευση πάνω στην οργάνωση τάξης και στην εφαρμογή Σχεδίων Εργασίας.
  • Εργαστήρια για γονείς, που στόχο έχουν την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση θεμάτων που προκύπτουν μέσα στο σπίτι.
  • Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά, που μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες καλλιεργούν τη συναισθηματική νοημοσύνη και τη συνεργατικότητα.

Παράλληλα, παρέχεται ομαδική και ατομική συμβουλευτική/θεραπεία σε γονείς, ζευγάρια, οικογένειες, παιδιά και νέους.

Η δουλειά που γίνεται στο «Χώρο Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο» είναι κατά κύριο λόγο προληπτική και απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν ερωτήματα, προβληματισμούς και αναζητούν απαντήσεις έτσι ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.