Αρχική Νέα DVD: Dinosaurs: Giants of Patagonia 3D

DVD: Dinosaurs: Giants of Patagonia 3D

Αυτή η συναρπαστική ταινία εστιάζει στην ιστορία, την εξέλιξη και την εξαφάνιση των δεινοσαύρων. Οι δεινόσαυροι είναι μεταξύ των πιο συναρπαστικών ζώων που έχουν περπατήσει ποτέ στη Γη. Γοητευόμαστε από το τεράστιο μέγεθος τους και εντυπωσιαζόμαστε από το γεγονός ότι εξαφανίστηκαν πριν από εκατομμύρια χρόνια.
Το ντοκιμαντέρ "ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ: Οι γίγαντες της Παταγονίας" θα σας μεταφέρει σε ένα πρωτοφανές και μοναδικό ταξίδι στον κόσμο και θα σας αποκαλύωει μερικές από τις μεγαλύτερες παλαιοντολογικές ανακαλύψεις της σύγχρονης εποχής. Εσείς πρέπει να απαντήσετε μόνο σε μια ερώτηση: είναι η οθόνη σας αρκετά μεγάλη γι αυτά τα απίθανα πλάσματα;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Ξένος Τίτλος IMAX: Dinosaurs: Giants of Patagonia 3D
Κωδικός: Dinosaurs3D
Κατηγορία: Ντοκυμαντέρ
Σκηνοθεσία: Μαρκ Φάφαρντ
Πληροφορίες: 16x9 WIDESCREEN - DOLBY DIGITAL 5.1
Subtitles: Ελληνικά
Διάλογοι: Αγγλικά
Ετ. Παραγωγής: SONY PICTURES


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.