Αρχική Νέα Eκπαιδευτικά παιδικά προγράμματα στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β.&Μ. Θεοχαράκη

Eκπαιδευτικά παιδικά προγράμματα στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β.&Μ. Θεοχαράκη

Το Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη υποδέχεται το 2011 με νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών. Το παιδικό εικαστικό εργαστήριο "Ανακαλύπτοντας τι τέχνες" θα ξεκινήσει το Σάββατο 8 Ιανουαρίου και θα έχει διάρκεια μέχρι τις 28 Μαΐου. Η δημιουργική επαφή με την τέχνη προϋποθέτει ένα ασφαλές πλαίσιο που δίνει στα μικρά παιδιά τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, να νιώσουν ελεύθερα και να αστειευτούν. Το εργαστήριο θα διεξαχθεί υπό την επίβλεψη των εκπαιδευτικών Σοφίας Μώραλη και Παναγιώτη Τσιρίδη ενώ απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για τα παιδιά είναι η παρουσία ενός συνοδού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Rolex σε συνεργασία με το Ίδρυμα Β.& Μ. Θεοχαράκη επιδοτεί δωρεάν θέσεις στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ιδρύματος για παιδιά οικογενειών χαμηλών εισοδημάτων.

Πού: Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β & Μ Θεοχαράκη, Λ. Βασ. Σοφίας 9 & Μέρλιν 1

Πότε: Σάββατο 8 Ιανουαρίου έως Σάββατο 28 Μαΐου, 10:00-11:00 & 11:30-12:30

Τηλέφωνα κρατήσεων: 210-3611206

website: www.thf.gr

Συνολικό κόστος συμμετοχής για 4 μήνες: 300 €

Μηνιαίο κόστος συμμετοχής: 100 €


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.