Αρχική Uncategorized Eργαστήρι κομποστοποίησης στον Ιανό (28/4)

Eργαστήρι κομποστοποίησης στον Ιανό (28/4)

Το letsgogreen.gr και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν το εργαστήρι περιβαλλοντικής εκπαίδευσης με θέμα την “κομποστοποίηση" το Σάββατο 28 Απριλίου στις 12:30 το μεσημέρι. Πώς μπορούν οι φλούδες του μήλου, τα τσόφλια του αυγού, τα λαχανικά, ο καφές και πολλά άλλα υπολλείμματα τροφών να γίνουν ένα πρώτης τάξεως λίπασμα για τα φυτά μας; Με το νέο εξειδικευμένο, καινοτόμο παιχνίδι “Worm Composting Pod” μας δίνεται η δυνατότητα με εύκολο, βιωματικό και εποπτικό τρόπο να κατανοήσουμε την διαδικασία της κομποστοποίησης, να φτιάξουμε λίπασμα από οικιακά οργανικά απορρίμματα και να φυτέψουμε ένα «μαγικό φασόλι» με ένα μύνημα για τα παιδιά!!!
Μοναδικά καινοτόμο, άριστα σχεδιασμένο και απλό στη χρήση του κάνει φιλική τη διαδικασία της κομποστοποίησης σε παιδιά και γονείς!!!

Ιανος
Σταδίου 24, Αθήνα

Για παιδιά από 5 ετών και άνω.

Είσοδος ελεύθερη


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.