Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets EA Sports: FIFA Street

EA Sports: FIFA Street

Η EA Sports προσκαλεί τους fans του ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο να απελευθερώσουν το παιχνίδι τους με το FIFA Street, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη για το PlayStation3 και το Xbox 360. Μέχρι τώρα, πάνω από 2,1 εκατομμύρια ανθρώπων έχουν κατεβάσει το demo τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθιστώντας το FIFA Street το δεύτερο σε αριθμό downloads, demo- πίσω από το FIFA 12- που κυκλοφόρησε από την EA Sports τον τελευταίο χρόνο.Το FIFA Street είναι το πρώτο videogame ποδοσφαίρου δρόμου που αναπαράγει αυθεντικά τον τρόπο που το παιχνίδι παίζεται ανά τον κόσμο. Περιγράφεται ως «θεαματικό» από το Official Xbox Magazine και με σκορ 9 στα 10 στο σχετικό review. Το FIFA Street παρέχει ένα οπλοστάσιο από αυθεντικά είδη ντρίπλας του δρόμου και κινήσεις που βάζουν φωτιά στις μάχες ένας εναντίον ενός. Χρησιμοποιείστε το νέο Street Ball Control για να ζήσετε την εμπειρία της υψηλότερης ακρίβειας στο κοντρόλ της μπάλας και ανταπόκρισης που έχει ποτέ δημιουργήσει το FIFA franchise. Ανταγωνιστείτε παντού, από παρκινγκ έως αναγνωρισμένου κύρους τουρνουά futsal 5x5 και στους δρόμους των πιο γνωστών πόλεων του κόσμου.

Απολαύστε αυθεντικά και διασκεδαστικά modes παιχνιδιού όπως το Panna Rules και το νέο Last Man Standing, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά από την ομάδα του FIFA Street. Παίξτε μαζί ή εναντίον των αστέρων των πιο δημοφιλών ομάδων του κόσμου - ή πραγματικούς ποδοσφαιριστές δρόμου- και ανταγωνιστείτε σε περισσότερα από 35 σημεία του κόσμου.


Word Tour story mode


Το Word Tour story mode, στο οποίο οι παίκτες δημιουργούν μια ομάδα φίλων και ανταγωνίζονται online εναντίον άλλων ομάδων που έχουν δημιουργήσει παίκτες του FIFA Street, χαρακτηρίστηκε από το Official Xbox Magazine ως ότι «θέτει τα στάνταρτ για όλα τα υπόλοιπα αθλητικά παιχνίδια».

Στο mode, οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να ακολουθούν ο ένας το ταξίδι του άλλου καθώς χτίζουν τις ομάδες τους, να ξεκλειδώνουν καινούργια τρικ και να προοδεύουν μέσα από την ιστορία προς την κατάκτηση της δόξας. Οι παίκτες θα μπορούν να μοιράζονται και να συγκρίνουν την πρόοδό τους με τους φίλους άμεσα στο Street Network στο οποίο θα μεταδίδονται εκπομπές εντός του παιχνιδιού όπως το «Τα Γκολ της Εβδομάδας» και θα ειδοποιεί τους φίλους για τα κατορθώματα των άλλων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.