Αρχική Νέα Ecomobility από οικολόγους μαθητές στο αεροδρόμιο

Ecomobility από οικολόγους μαθητές στο αεροδρόμιο

Μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη προλαβαίνετε να δείτε τα «Ονειρικά τοπία» μαθητών απ’ όλη την Ελλάδα στο αεροδρόμιο. Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Πληροφόρησης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» φιλοξενεί μια διαφορετική έκθεση περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης με δημιουργίες μαθητών από όλη την Ελλάδα, η οποία ξεκίνησε την 1 Ιουλίου και θα διαρκέσει τρεις μήνες.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο φιλοξενούνται τα καλύτερα δημιουργικά έργα του Ecomobility. Εκεί μπορείτε να θαυμάσετε από κοντά μακέτες, φωτογραφικό υλικό, ζωγραφικά έργα, έντυπα και πρωτότυπες κατασκευές, τα οποία έχουν φιλοτεχνηθεί από μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και αποτυπώνουν με τη δική τους σκοπιά περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μεγάλα αστικά κέντρα, ενώ συγχρόνως παραθέτουν και έργα τα οποία μας παραπέμπουν σε ένα κόσμο που έχει ήδη ξεπεράσει τα σύγχρονα οικολογικά θέματα και ζει απαλλαγμένος από αυτά σε ένα ονειρικό τοπίο.

Ο στόχος
Στόχος της περιβαλλοντικής εκστρατείας «Ecomobility-Οικολογική Μετακίνηση, Συνεισφορά στο περιβάλλον» είναι η οικολογική αφύπνιση των πολιτών και παράλληλα η ευαισθητοποίησή τους για σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα που δημιουργούνται από το σύγχρονο μοντέλο ζωής και την αλόγιστη χρήση των μέσων μεταφοράς, για τη μείωση των ρύπων που επιβαρύνουν το περιβάλλον και επηρεάζουν την υγεία, αλλά και για προτάσεις-λύσεις για ένα καλύτερο μέλλον στη ζωή των μεγαλουπόλεων.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.